13.11.05
18:12
привет, 15г/175см/60кг, практукувам домашен фитнес от скоро, закупих си въпросните добавки на Нутрим и искам да питам как да съчетая.....значи доколкото прочетох да ги правя ли по следния начин:
тр ден
сутрин + корнфлейкса в отделна чаша мляко 30гр супермасс + глутамин или креатин и по колко
връщам се към 2 от училище, обед и към 3:30 30 гр проголд, към 4 тренировка до към 4:30 и в пет супермасс
вечерта към 11:30 си лягам и 30 гр проголд
нетр ден
сутрин + корнфл в чаша мляко 30 гр супермасс + глутамин или креатин и по колко
връщам се в 2…................................................и от тук нататък искам съвети за количествата, както и за глутамина и креатина
и как да направя зареждащата серия от креатин?
Мерси
тва “корнфлейкс” какво е?Сутрин само не го ли ядеш освен добавките ?И от 7 сутрината до 2 следобед ни6то ли не ядеш в училище?Ами вечер само един про голд?
Пич не става така само с прахчета яж си и качествена храна месо яйца ориз и т.н. .Сичкият протеин които приемаш е от добавки (поне по данните които си дал за обяда нз дали яде6 неще качествено но не става така трябва да имаш 3 големи хранения на ден и 2 малки и тогава вече добавките.
Успех
еее ям си стабилно, просто съм споменал само за добавките, които досега НЕ съм използвал и за това питам, смятам от утре да ги приемам
корнфлейкс е от типа на мюслите и овесените ядки, закуска в купа, накисната с мляко, преди ме наяждаше до обяд, а сега към втория час огладнявам зверски, сигурно някакво свикване се е получило
в училище се оправям, нося си сандвичи и тн....абе храната не е проблем
шишчета, варени картофи, кавърма, кюфтета, пържоли, ориз, кренвирши, филета разни, шунка, кисело мляко, риба тон, сирене - горе-долу това е което консумирам, всеки ден различна комбинация
ок така става,защото кат ти прочетох мнението си викам”тоя само прахчета ли нагъва” :wink:
ви6 са пи4 еи тожа ти е ре6има:
сутрин:мултижитамини,корнфлакес треа да яде6 от тоиа фитнес дето е по кутийа на йадене,1000мг житамин Ц,рибено масло след яденето,както и калции задал6ително тжа е задал6ително за всеки билдер.
Преди закуска 50г суржата4ен протгеин(зада мо6е да обарне6 катаболниа процес в анаболен).
тва ти е закуската и смао искам да ти ка6а 4е нйама да мо6е6 да тренира6 жаж жас както жаж зала!(осжен ако нйама6 зала жаж жас)
ако те интересужа ми ка6и дали иска6 да ти напи6а остатака от денйа!
4е не6ту ме марзи да пи6а сега!;PPP
HOLLA BACK