Как да постигна стегнато дупе с хранителен режим?

15.02.14
17:23

Здравейте! Нова съм в този сайт и честно казано не съм компетентна по много въпроси. Изчетох доста теми, но не можах да намеря отговор. Допреди 1 година отслабнах драстично- 12 кг. и в момента съм много доволна от това, което предприех за отслабването ми. Сега искам много да постигна стегнато и сочно дупе, за което много жени в днешно време мечтаят. Видях една картинка във мрежата (аз съм я качила в статията), която ме мотивира изключително много. Бих искала някой да предложи някакъв примерен хранителен режим, за да се постигне такъв ефект (естествено знам, че и фитнес упражненията са неизменна част от този режим). Ще съм много благодарна на тези, които се отзоват.

Темата беше редактирана от Viliana Kamburova на 15.02.14 17:28.

16.02.14
22:23

Дупе без клек = провал.Клек и пак клек за да постигнеш втората част от картинката.

23.02.14
20:39

А има ли смисъл от някакъв хранителен режим? Висока съм 171 см, тежа 59 кг. Не смятам, че имам нещо кой знае какво което да махам, но понякога се отпускам в храненето.

07.03.14
20:41

Стреми се да се храниш здравословно и недей яж боклуци. За дупето клякай здраво! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1