16.02.14
09:21
Здравейте от мен на всички от този полезен форум! Много му се кефя, помогнал ми е и ми е интересно в свободното си време да преглеждам чуждите дневници, да видя навиците на мои съмишленици :) На кратко за мен : Казвам се Ина и съм на 22 години. Последен семестър в университета. Обичам движението и през целия си живот съм спортувала нещо. От месец и половина вече ходя сериозно на фитнес, имам инструктур, който ми е изготвил програмата и следи за изпълнението и. Ходя 6 пъти в седмицата на фитнес, като в 3 от дните вечер играя и баскетбол. Целите ми са по-стегнато дупе и като цяло тяло, дай боже да изкарам и преса. Ще описвам с течение на дните тренировките си и най-вече храненето, защото мисля, че то ме възпира за сега за по-сериозни резултати. Приемам всякакви съвети и критика! Днес е почивният ми ден от фитнеса, така че ще опиша само храната.
8.30: по 1 ч.л ленено, конопено семе и чиа; шепа годжи бери; чаша зелен чай; 3 брокулчета и ~ 150 гр пилешко бяло месо
12.00: скумрия на скара++ броколи
??? свинска пържола+ филия домашен хляб+ малко сирене дунавия
??? 50 грама фъстъци ( знам че не са най-подходящите, но ми се хапваха)
Как е днешното ми меню?
Темата беше редактирана от Ина Петрова на 16.02.14 14:32.
Лично мнение-храненето като за начало е прилично.Но...тренировките май са ти в повече.Сподели какви са те :)
17.02.14
11:43
Здравейте! Колко хубаво е времето днес :)
Ходих сутринта във фитнеса и правих крака+30 мин колело
Тренировката се изразяваше в следното:
5х30 клек
3х30 на машината за разгъване
напади 3х20
затваряне на бедра на Аддуктор машина 3х50
Разтваряне на Абдуктор машина 3х50
римска тяга 3х20
Хранене до сега:
сутринта преди трен: киви+банан+ шепа годжи бери+ 1 ч.л ленено, конопено и чиа
след трен: домати салата+ пилешко филе+ 1 филия хляб ръжен
конски суджук
кашкавал
сусамов тахан и фъстъчено масло
Мнението беше редактирано от Ина Петрова на 18.02.14 07:04.