Хапване по нощите

17.02.14
20:39

Здравейте.На 21 години съм -178см  и 78 кг.Не спазвам хранителни режими по финансови съображения.Гледам да се храня максимално  като качество и количество за възможностите ми.Въпросът ми е следния:
Чувал съм че яденето в късните часове лепяло килограми...принципно не съм дебел ( както можете да видите от см спрямо кг)и  корема принципно не ми е голям,но си ме дразни и смятам лека по лека да го махам( не ми е преоритет),а не да си го издувам повече.Имам обаче странен режим на сън и на хранене.Лягам си между 1-3 през нощта,а преди да си легна винаги ям нещо.Най-често сандвичи,че са най-бързи,пък и продукти все за някакъв вид сандвич се намират.Предполагам не е полезно да ям хляб към 12-1 през нощта.Проблема ми е обаче е ,че просто огладнявам и понякога,ако си легна гладен не мога да заспя и мисля само как ще дойде сутринта да се натъпча.Първо искам да знам със сигурност дали наистина е проблем,че ям в тези часове точно хляб.Ако е проблем с каква храна мога да заменя сандвичите,която е по-удачна?Благодаря ви предварително.

Carbohydrate

17.02.14
20:58

със два белтъка от варено яйце и зеленчуци колкото искаш. Следи тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72608 ще има интересни неща за теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1