BIOTECH ULTRA WHEY PRO 750G 35 LV ?

15.11.05
11:16

Дали цената си отговаря на качеството ? Някой ако го е изпробвал моля да си каже мнението или ако е чувал поне някой нещо за него....

RE

15.11.05
11:20

Не си земай на биотеч по добре си земи на нутрим
WPI Ultra WHEY Instant
ISOLATE
34 лв / 1 КГ
мене мноо ми харесва мноо е добър.

15.11.05
11:31

Аз съм го пробвал и е доста по-добър от nutrim. Въобще българска фирма не може да се сравнява с чуждестранна, но ако имаш вяра на пловдивските ни събратя им се довери. :)

17.11.05
16:32

[quote author=“Mr_Muskul”]Аз съм го пробвал и е доста по-добър от nutrim. Въобще българска фирма не може да се сравнява с чуждестранна, но ако имаш вяра на пловдивските ни събратя им се довери. :)

Ми не знам братле, просто един човек ми каза че е много добър и за това си взех  преди няколко дни... знам че е по добър от нутрим обаче ще видим като го изпия :)

17.11.05
20:36

Според мен това е най-добрият протеин като цена/качество. Добър избор е със сигурност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1