Стягане на гърди

13.11.05
15:47

Гърдите ми са отпуснати и искам да ги стегна как да напражя това-да включа НВД диета и някаква тренирорвка??Ходя на фитнес но ефекта е минимален.Да ползвам ли някакви хранителни добажки???Кажете какви.Възможно ли е да се стегна за месец два???

SE

14.11.05
23:51

ми няма да е кой знае колко но ще е е по добре от сегашното им положение
вземи си креатин,глутамин,аминокиселини и протейн това е най доброто

15.11.05
12:28

[quote author=“SeLeCt”]ми няма да е кой знае колко но ще е е по добре от сегашното им положение
вземи си креатин,глутамин,аминокиселини и протейн това е най доброто

Не съм съгласен... креатина особено ще го “оводни” допълнително и ефекта ще е обратен!!! Ако изкаш добавки за изгаряне на мазнини - Л-карнитин, ектракт от зелен чай, пируват... за л-карнитина и екстракта съм го пробвал и съм доволен...за пирувата не мога да гарантирам въпреки, че го хвалят...

А за самия въпрос - НВД на всяка цена трябва... без него нищо не става! Кардио - 30 мин по 3-4 пъти на седмица(тичане или колело примерно) и тренировка за стягане на самите мускули... като за начало прави кръгова тренировка(всички групи в 1 ден по 1-2 упражнения за група, за гръб може 3…) по 3 пъти на седмица...

Надявам се да съм ти помогнал!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1