Стягане на тялото

17.02.14
15:08

Тялото ми е близо до това : http://www.justjared.com/photo-gallery/2982226/selena-gomez-bikini-beach-babe-in-miami-08/ , може би малко по-стегнато. Но искам да се стегна още, най-вече ръцете, те са точно като на снимката и въобще не ги харесвам. Какви упражнения да правя(за ръце, дупе,крака, корем), колко често? Танцувам, но предполагам трябват и някакви други упражнения. Също така, ако има опция предпочитам да мога да ги правя вкъщи, не обичам да ходя на фитнес.

Невъзможно е да се дадат каквито и да е адекватни съвети по (чужда) снимка. :)

18.02.14
21:18

казано от Димитър Михайлов на 17.02.14, 15:11:

Невъзможно е да се дадат каквито и да е адекватни съвети по (чужда) снимка. :)

Еми нямам подходяща снимка, така че може ли да ми кажеш какви упражнения се правят по принцип за стягане на дупе, корем, ръце в домашни условия, да ми обясниш колко често, колко повторения, в комбинация с кардио  ли да ги правя или редувам един ден упражнения, друг ден кардио... Също упражненията за ръце предполагам ще се правят с гирички, има ли шанс от това да ми се увеличи още повече обиколката на ръцете. Отпуснати са, искам да ги стегна, но не и да стават по-големи.

Мнението беше редактирано от sgsgf sgdsgds на 18.02.14 21:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1