18.02.14
20:58
Здравейте!Искам само да събера мнения за режима и тренировката, за да не си губя времето,ако не е подходяща.Целта е чистене на мазнини околко талията и стягане. Висока съм 170см./55кг.Фитнес инструкторката ме посъветва да се храня 5 дни с млечни,месо,яйца,зеленчуци , а 2 дена да зареждам с ориз,боб,леща,някой друг плод и т.н. Тренирам през ден във фитнеса започвам с 10 минути загрявка на някой кардио уред,след това правя силови - 10х3 кръга на всеки уред - не съм запозната с имената на уредите,тъй че ще ви кажа какво тренирам - корем,бедро (предно,задно),гръб,ръце и накрая 30 мин. кардио. Искам да ви попитам кога мога да консумирам мед и ядки и има ли проблем да смесвам сирене,яйца и месо заедно. Какво е подходящо да ям след тренировка предвид режима? Ако имате някакви препоръки,ще се радвам да ги споделите. :)
18.02.14
22:06
Така както си написала нещата, нито се разбира какъв точно ти е режимът на хранене, нито как точно тренираш. Това са едни общи понятия, хвърлени във въздуха и едва ли някой може да ти каже нещо по-конкретно. Важното е по колко ядеш, колко пъти на ден, как точно съчетаваш храните, тренировките - по колко упражнения , кои мускулни групи, как се комбинират те, с каква тежест, колко повторения и тн.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 18.02.14 22:07.
Храня се по 3- 4 пъти на ден максимум - зависи дали съм си в нас или съм в университета. Огладнявам в период от 5-6 часа. Не мога да ям по-начесто,тъй като не се чувствам добре и за мен това е тъпчене. Закуската ми днес беше - 2 варени яйца,1 домат и около 50 грама сирене. Обяд - около 300 грама пилешко месо с малко тиквички и 1 зелена чушка. Вечеря - 2 домата,2 чушки,70 грама кашкавал,50 грама сирене и околко 70 гр пилешко месо. Тренировката ми днес представляваше 10 минути - кростренажор , 3х10 - задно бедро(тежест 20),3х10- предно бедро(тежест 20),3х10 - странично (за бричове)(тежест 20) , 3х15 - корем долна част (тежест 35),3х15 горна част (тежест 35),3х10 - бицепс (най-малкото не пише колко е - предполагам 10-20), 3х10 - предмишници (също най-малкото), гръб - 3 х 4 (не мога да вдигна повече) без допълнителни тежести, рамо - 3 х 4. След това 20 минути бързо ходене на пътека и 10 минути колело. Надявам се описанието да е добро.Извинявам се,ако има неточности.Правя съвсем кратки почивки между повторенията - около 10 секунди.
Мнението беше редактирано от Smiley на 18.02.14 22:53.