27.01.14
17:09
ME vs. ME
4 Weeks Challenge
27.01.2014-23.02.2014
1) Храненето максимално чисто
- никакъв джънк
- никакъв алкохол (освен чаша вино, не всеки ден)
- никакви цигари
- поне 1,5л вода дневно
2) Минимум 5 тренировки седмично
- 3 за сила и кондиция
- 2 кардио
- Йога - при всеки удобен момент
3)50 клека с тежест всеки ден
4) 50 лицеви опори всеки ден
5) Планкове всеки ден
6) Активни почивни дни - с много разходки и поне 40 минути йога
7) Когато е възможно, ще добавям йога към другите тренировки
Линк към Дневник 2013.
Темата беше редактирана от Т. Тодорова на 28.01.14 14:24.
27.01.14
22:29
27.01.2014
Day #1
Храна:
- 2 сърми, 2 лъжици извара;
- 2 сърми, 3 яйца с малко масло, извара, 8 джъмбо маслини (неосолени), филия домашен хляб (грахамово брашно, конопено брашно, тиквено брашно, семчици, фибри), 1/2 краставица;
- фреш от ябълка, портокал, лимон и джинджифил (към 19:30 - някои сигурно ще ме наплюят за плодовете по “никое време”, ама на мен пък ми дойдоха много добре);
- 2 големи ореха
- Салата от китайско зеле и морков + с шарлан и малко извара в 22:40, щото много огладнях.
Над тоя въпрос имам много да работя - как да си разпределя храната така, че да не се овълчвам в късна доба.
Течности :
- 3-4 чая (какаов, енергизиращ, билков - всичките с парчета джиндифил вътре и със сок от лимон, без мед или захар)
- 1,5л вода
Движение:
1) 5 рунда:
- 10 клека с 10кг
- 10 лицеви опори от колене
2) 3 рунда планкове, без почивка:
- 20сек преден
- 20сек страничен ляв
- 20сек страничен десен
- 20сек Супермен
- 20сек планински катерач с усукване
3) 20 минути йога стреч
Добавки:
- хром
- вит. Ц
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.01.14 22:31.
Браво ,че се трудиш с тези интензивни тренировки...И аз съм привързан към такъв вид тренировки до изцеждане и припадане ;д. продължавай само така и ще постигнеш резултати :–) Успех .
28.01.14
12:20
Милко, мерси за включването :)
Тежичките тренировки ги обичам много, но при мен проблемът е, че много лесно се разкисвам - ако нещо ме бутне емоционално, тегля една майна на всичко, независимо колко труд съм положила за него.
Май това е истинското предизвикателство. Постигна ли резултати в това отношение, мисля, че останалите “сами” ще дойдат. :)
Чалиндж 2014 : Самопревъзпитаване ! (nhappy2)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.01.14 12:30.
Спокойно не си само ти така ,но мен, ако нещо ме бутне емоционално гледам да не е*а мамата на всичко ,а да го изкарам по друг начин пак чрез тренировка до такава степен ,че да ми излизат звезди посред бял ден :)) Трябва да постигнеш резултати да си владееш психиката ,което и при мен не е лесно в някои отношения :))
28.01.14
18:57
28.01.2014
DAY #2
Храна:
- Roo Bar
- вратна пържола на тиган (задушена с масло, подправки и червено вино); салата от морков, китайско зеле, копър, шарлан и извара; филия от домашния хляб; сок от цвекло, морков, джинджифил и 1/2 ябълка
- 30гр тахан с 5гр мед, лъжичка мака и 10 какаови зърна (inlove) (blush)
- втора пържола, този път само със задушени зеленчуци,броколи ...и малко топено сирене за аромат :)
Течности :
- какаов чай
- 1,5л вода
Добавки:
- хром
- вит. Ц
- доза протеин с мляко след тренировка (Cookies&Cream;, Pure Nutrition)
- DMAE
- мазане с магнезий преди лягане (много щипе, м***а му!)
Движение:
В залата :
1) 3 кръга :
12х сумо клек , 16кг
12х лег с тесен хват на машина, 30кг
12х тяга с прави крака, крив лост, 30кг
12х гребане с щанга, 15кг
12х хиперекстензия
12х раменна преса с дъмбелчета по 4кг
2) 1200м пътека :
400м бягане
200м ходене
400м бягане
200м ходене по 16% наклон
3) 20 минути йога стреч
Вкъщи:
1) 5 рунда :
- 10 клека с 5кг дъмбел пред гърди
- 10 къси лицеви от колене
2) Планковете от вчера, но без Супермен
3) 20-ка йога стреч
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Ох, една песничка има на Светльо § The Legends - Боли ме гъзът ... По едно време несъзнателно усетих, че си я припявам :D , след което, разбира се, ми стана супер смешно => се разсмях и установих, че не е само г**а, ами и всички коремни и околокоремни мускули. Ми лайки.(devil)
Всъщност, всичко ме боли, затова изместих Зумбата за четвъртък вечерта. Мисля, че ако се подложа и на нея, съвсем вероятно е да се спомина.
Последното хранене пак ще е късно, но поне не е тежко. А и няма да легна веднага след това, защото имам да довършвам малко работа. И преди тая работа трябва да отида за два часа на друга работа. А всичко, което искам да правя, е да нанааам (yawn) :).
Под въпрос е как ще оцелея утрешната тренировка във фънкшънъл залата, предвид всичкото клеЦИ и лицеви, дето ще трябва да направя у нас преди да отида там :).
Който качва почти 10 кила за 2 месеца, така му се полага! :)
Ей го и питбулоподобният таласъм, дето унижощи половината къща :)))
30.01.14
09:25
29.01.2014
DAY #3
Храната:
- 1 ябълка
- 50гр тахан с мед, мака и 10 какаови зърна
- късно вечерта /тогава се прибрах, излязох в 15:40, след тахана/ - свинско филе, млечна салата, салата от домат, каставица, печена чушка, извара, шарлан и ябълков оцет, и семки ... А, да, филия домашен хляб - грахам, сусамово брашно, подправки и семки.
Движението:
1) 50 клека със СТ, 50 лицеви, планковете без супермените
2) 2 тренировки в УАУ :
#1 Функционална с пудовки, TRX-и и собствено тегло :
упражнения за корем, тяга на един крак, бърпиподобни и т.н.
#2 Функционална със СТ :
3 кръга, всяко упражнение по 40 секунди, първото е винаги една минута (на нея се щадих на места, защото вече бях капнала)
- Два удара напред, два ритника напред
- Сумо-скок-клек (аз скокнах няколко пъти и след това само си кляках бързо)
- Едно нещо за кръст... от планк се увисва надолу, после само Д-то се избутва нагоре, гледах, че другите чак отлепят ръце от пода, аз почти не го правих, щото усещах много напрежение в кръста.
- Редуващи отпади - при всяко изправяне коляното се вдига напред, все едно си гепил някой и ще го риташ в главата :D
- Планк лакти-длани, от колене
- Редуващи странични напади с удари
- Едно... с лице към тавана, опора на стъпала и длани, дланта отива към срещуположен глезен, страните се редуват. Никаква идея как се казва т’ва упражнение :)
- “Разклечени” коремни, както аз им викам, щото не знам как им се казва на пръфешънъл линго :)
- Кросфитърските коремни преси... пеперуда ли, какво бяха.. ?
- Супермен
(whew)
Едва слязох по стълбите, хехе. И това не е всичко :D
Взеха ме да ходя да работя /нали си чистим едни офиси.. ама тоя път трябваше двойна работа да свършим, та съвсем окапах/. После пазаруване - прибрах се с 5кг раница на гърба и 2 торби по около 7 кила във всяка ръка. Все едно не можех днес да накупя повечето неща :)
Течности:
- какаов чай
- 2л вода
Добавки :
Нъц.
30.01.14
16:17
Странно. Нямам мускулна треска. Правих си одеве задължителните клекове и лицеви, усещам умора, но нямам мускулни болки.
Обаче си чувствам коленете някак странни - леко болезнени и преуморени.
Няма повече да правя две поредни тренировки, особено толкова интензивни. (tmi)
Не, че не ми беше кеф, но май е рано за такива изпълнения :)
31.01.14
00:30
30.01.2014
DAY #4
Храна:
- доза протеин с мляко
- тати сготви фасул и го сподели :), та купичка фасул, филия домашен хляб, пуешко филе, маслини и салата :)
- няколко лъжици тахан с мед
- 25гр печени бадеми
- млечна салата, домашен суджук, маслини
Течности:
- какаов чай
- билков чай
- 1л вода
Движение:
- 50 клека със СТ
- 50 лицеви от колене
- планкове
- 30мин интервално кардио
- много работа, която днес спокойно мога да впиша в колонката с физическото натоварване
Добавки:
- 3х1 ДМАЕ
- 2х700мг вит.Ц
- женски Центрум (имам още 3-4 таблетки, ще си ги допия)
- хром
- МСМ с лимон - сутрин и вечер
Усещам как много бързо започват да ми се възвръщат силите.
Между другото, вчера издържах почти цялата загрявка в залата - само за 3-4 дни и вече се усеща липсата на цигарите. До преди това спирах на всеки 10-20 секунди сигурно, не можех да дишам и ми се повръщаше. Представям си колко по-яко мога да се почувствам, ако ги разкарам завинаги (sun)
31.01.14
10:05
(nhappy2)
казано от Т. Тодорова на 31.01.14, 10:05:
(nhappy2)
Нещо в подобен контекст ;):
Мнението беше редактирано от Роси на 31.01.14 16:12.
31.01.14
16:10
Не мога да го отворя- грешка била възникнала... ?
казано от Т. Тодорова на 31.01.14, 16:10:
Не мога да го отворя- грешка била възникнала... ?
Fixed :)
01.02.14
09:40
31.01.2014
DAY #5
Храна:
- кафе с мляко и пакетче мед (не ми дойде добре)
- 2 кюфтета от месо, салата, задушено броколи с топено сирене, масло и извара (вс. в тигана), 1 филия домашен хляб
- 50гр печено кашу (бях умряла от глад, а нямаше друго наоколо, освен печени ядки и вафли)
- 3 кюфтета от месо, неовкусена салата от домат и краставица, 2 парченца броколи от това на обяд
- 2 редчета шоколад Гайо Шансон (nlove2)
Течности:
1,7л вода
Движение:
Сутринта
- 50 клека
- 50 лицеви
- планкове (3 кръга по 20 секунди - преден, страничен, супермен)
- 20мин йога стреч
Вечерта:
3 кръга:
- 10 бърпита с модифицирана лицева
- ходещи напади (10 крачки на крак); в първия кръг с 8кг, в другите два- с 6кг
- 20 суинга до вертикала (кръг 1- 12кг; кръг 2 и 3 - 11кг)
- едно планкване, подобно на планински катерач
- висене на лост за заздравяване на хвата - пълна скръб, изпускам се след 5 секунди (повтарях по десет пъти), имам мазоли, а всъщност ник’ва не я свърших там :)
- после голямото чистене ме довърши
* в комплекса имаше включено и турско изправяне, ама уви - изобщо не мога да разбера как се прави, имам чувството, че има един момент на усукване в колената, който няма да понеса
Добавки:
- 3х1 DMAE
- 3х500мг вит. Ц
- 1х1 хром
01.02.14
09:42
Защо не мога да ъплоудна снимка? Дава ми : Upload destination error… ?
01.02.14
21:00
01.02.2014
DAY #6
Храна:
- сок от ябълка, портокал, джинджифил и лимон
- тахан с мед, мака и 7 какаови зърна
- парче маринована коралова херинга, 1/2 домат, 1/2 филийка домашен, пълнозърнест хляб
- 3 редчета шоколад Гайо Шансон
- 2 кебапчета от месо
- 70-100гр пуешко филе
- сок от цвекло, морков и джинджифил
Течности:
- 1,5л вода
- чай “Лека Нощ”
Движение:
1) 5 рунда
- 10 клека с 5кг пред гърди
- 10 лицеви от колене
2) 8мин коремни преси (онези от ютюб)
3) 30 минути HIIT :
5 различни дрила, всеки по една минута. От първи до четвърти се повтарят по два пъти, а петият - три пъти.
Почивката между тях е една минута.
4) 20 минути йога стреч
Добавки:
- хром
- мсм с лимон преди лягане
- магнерич
:) Така тренирах вчера, на половин мат. Само като го види, пльосва се отгоре и не ще да мърда. В началото на йогата беше заспала, но се наложи да я сръчкам :)
Днес направо си легна по цялата дължина и не можах да я изгоня :)
Този шоколад Гайо е 3,75 на 90 гр?! УАУ. Хубав ли е, поне? (call)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 02.02.14 11:05.
02.02.14
12:28
Аз си го взимам за 3,20лв от Лекси.
Ми хубав е, щом го ям :D
По-евтин е от останалите био шоколади, вкусен е и като не маам по два наведнъж, не ми излиза много скъп. Пък и нали не пуша, мога да си го позволя (nhappy2)
Разгледах страницата им във фейсбук!
Много вкусен изглежда, като за луксозен шоколад, наистина тази цена е по-скоро нормална. И... много ми хареса това:
04.02.14
16:20
02.02.2014 (01)
ДЕН #7
Храната: нямам точен спомен, но : тахан, салата с шарлан, филии с масло и мед, шоколад :D
Движението: лицевите, клековете, 40 минути виняса флоу
Течностите: 1л вода, 1л чай
Добавки: вит.Ц, МСМ, хром
Цяла нощ бях будна, защото бях на изпит в понеделник сутринта. Пих нес с мляко на два пъти през нощта.
03.02.2014 (02)
ДЕН #8 , почивен
Тотално неадекватен ден, МЦ, изпит, въглехидрати и много физическа мъка :D
Храната : Не помня, но исках да изкарам ден само на течности, основно вода. Ми не ми се получи, щото явно тялото ми беше много изтощено. Ядох пълнозърнест сандвич с филе, пих горещ шоколад Гайо, ядох шоколад Гайо... после кюфтета, салата и... оф, май няколко солети...и да има нещо друго, не помня, но със сигурност не съм яла боклуци.
Течностите: Литър вода, 2 чая, чаша и малко червено вино /към 200мл общо/
Движение: Без тренировка, само малко ходене, но и то в повече ми дойде.
Добавки: вит. Ц
04.02.14
19:25
04.01.2014 (3)
ДЕН #9, почивен
Изумително бавно съм започнала да се възстановявам след период на безсъние. Отвратително е и съм сигурна, че се дължи на това, че съм стара :D
Храна: Протеин, 300мл прясно мляко, една чаша за уиски, пълна с орехи (орехите ядох само, чашата не :D), ъм... доволно количество тахан (50-60гр) с мед (1 ч.л.); за вечеря нищо не ща - ще си направя сок от лимон, портокал и джинджифил
Течности : 1,5л вода
Движение: От леглото до бурканчето с тахан и обратно
Добавки : вит. Ц, МСМ, хром
Утре ще тренирам вече - и сутринта, и вечерта. Като изключим случая с недоспиването и тъпия МЦ (в комбинация с умората е смърт), предизвикателството ми върви много добре. Няма да се захранвам повече с разни неща, мисля да сведа и тахана до минимум.
Одеве си измислих и за следващия месец чалиндж :). Ще махна месото (освен риба) и млечните за месец, за да видя как ще се почувствам.
И така... сега отивам да поработя.
06.02.14
08:05
05.01.2014 (05)
ДЕН #10
Храна:
- орехи
- яйца, салата сирене, 1/2 филийка препечен хляб, сок от цвекло, морков и лимон
- 150гр пилешко /бяло месо/, голям морков, 40гр сирене
Течности:
- 1л вода
- 1л чай
Движение:
1) 5 кръга (всяко упражнение х40сек, 10сек почивка:
- бърпи
- редуващи напади с ръце зад глава
- отчаяни опити за набиране на ТRX (а бях започнала да се справям горе-долу...)
- лицеви от колене
- коремни (свити крака, 3кг гира в ръка, изправяне до седеж, гирата отива над главата - не знам как се казват)
* от залата, в която ходя, ще описвам само тренировките, които не са авторски
2) 50 клека с 5кг гира зад врат
3) Планкове (4 кръга, 20:10)
- преден
- страничен (ляво, дясно)
- супермен
4) 20 минути йога стреч
Добавки:
- л-карнитин
- МСМ с лимон
- хром
- женски Центрум
Всичко ме боли, но преди малко станах и в 8:40 тръгвам за фитнеса.
Всичко ще си направя там - клекове, лицеви, ала-бала, за да не се занимавам и вкъщи, че имам работа. Вечерта, от 8 до 9 - Зумба :)
06.02.14
23:53
06.02.2014 (06)
ДЕН #11
Храна:
- 150мл мляко & доза протеин (след сутрешната тренировка)
- 3 ч.л. чист сусамов тахан
- 3/4 скумрия, печена на оребрен тиган, салата от зеле, морков, цвекло, домат, краставица, шарлан, домашен ябълков оцет & сурови, домашни орехи (inlove)
- шепа орехи & един портокал (след вечерната тренировка)
Течности:
- 2 чая
- 2л вода
Движение:
I. Във фитнеса, на гладно, сутринта:
1) Загряване става по става
2) 600м бягане на пътека (8,5км/ч)
3) Разтягане и дозагряване с малки тежести
4) 5 кръга:
- 10х заден клек (10кг крив лост)
- 10х лицеви от колене
5) 4 кръга планкове (20:10) :
- преден
- ляв
- десен
6) 400м пътека (8,5км/ч)
7) 5 кръга :
- 10х тяга с прави крака, с олимпийски лост; кръг 1:30кг, кръг 2 и 3- 25кг, кръг 4 и 5- 20кг;
- 10х гребане с крив лост, 15кг
8) 5 кръга:
- 10х трицепс на скрипец; кръг 1,2 и 3- 20кг, кръг 4 и 5: 15кг;
- 10х аддуктор машина; кръг 1 и 2- 25кг, кръг 3-20кг, кръг 4 и 5- 15кг;
9) 30 минути йога стреч
II. Вечерта (20:00-21:00) Интензивна Зумба
Добавки:
- МСМ с лимон (веднъж на обяд, веднъж преди лягане)
- 1х хром
- 2х аминокиселини след сутрешната тренировка и 3 капсули след вечерната
- женски Центрум
- масаж на задбедрията и Д-то с магнезиево олио
(rock) Чувствам се супер, мисля да продължа да си тренирам така - когато мога, двуразово. Днес на зумбата установих, че съм по-координирана от обикновено, по-лесно сменям позициите, почти не спирах - за 60 минути може би 3-4 пъти, само за глътка вода.
Липсата на цигари също ми се отразява чудно, усещам как започвам да дишам, дори след толкова кратък период на непушене.
Усещам от 2-3 дни, че следващият чалиндж (ще си правя такива, защото ми е по-лесно някак...и по-приятно) ще се състои в изключване на месото (освен риба) и свеждане на млечните до веднъж седмично, примерно.
Любопитна съм как ще се почувствам и съм почти сигурна, че ще е Добре. :)
Замалко да залитна по идеята да си купя фетбърнър. Днес ми нахвалиха някакви, една мацка изкарала плочки за 7-8 месеца. Някак установих, че може би, ако продължа да съм сериозна и успея да контролирам манджите, ще мога да се справя с тая задача и без химия. Е, може би за малко повече време, но все пак.
Отивам в банята и после да си прося масажа (nfun)
07.02.14
21:04
07.01.2014 (7)
ДEН #12
Храна:
- шепа орехи
- половин скумрия на тиган, салата от сурова тиквичка и сурови гъби, малко лютеница, препечена филийка
- сок от лимон и джинджифил (1 лимон и
- 70-80гр тахан с двайсетина грама мед :)
- доза протеин с 200мл мляко
- 100гр печена наденица
- ако огладнея по късна доба - портокал
Течности:
- чай
- 1,5л вода
- чашка-две червено вино :)
Добавки:
- хром
- аминокиселини (1таб. с обяда, 1таб. преди тренировка и 2табл. след тренировка)
- МСМ (на обяд и вечерта)
Тренировка:
1) клековете и лицевите
2) 4 кръга:
- 50 скока на въже
- 10х драма на TRX (като набиране, ама по-различно)
- статични напади с пудовка на рамо х10 на крак
- 15х кофи на гума /със свити крака/
- 25м спринт
- 10 коремни сгъвания (пеперудестите)
07.02.14
22:12
*** Ям шоколад в момента.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.02.14 22:12.
08.02.14
13:34
И две филии с лютеница и масло опуках. Не се брои за грях, не е джънк! :D
Нищо, дояло ми се, яла съм. Днес ще си го изкарам през носа и готово.
Кико, сладко ми беше :)
Жалко, че няма да се повтори скоро :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.02.14 13:50.
08.02.14
22:55
08.02.2014 (08)
ДЕН #13
Храна:
- зелен чай с малко мляко
- свински стек на тиган, салата от червено зеле, морков, гъби и краставица, сок от джинджифил и лимон
- свинско с грах
- протеин с мляко - 150мл
Течности:
- 1,5л вода, смесена със сока от половин лимон
Добавки:
- Еко Грийн Мулти
- Хром
- 1таб. АК
Тренировка:
- 50 клека
- 50 лицеви
- 8 минути коремни преси /блендера/
- 30 мин кардио
- 15мин ХИИТ
- 20мин йога стреч
09.02.14
22:44
Почивен, въглехидратен - сърми, домашна баница, филия с мед и масло, шоколад, за закуска - кисело мляко с овес и 1/2 доза протеин за по-добър вкус.
10.02.14
18:14
Идвам да си кажа колко ми е акъла.. Ми не е много. Днес сутринта бях на изпит, много се бях вкиснала и притеснила, и пуших. Много тъпо и гадно, и сега ми е терсене, че го направих.
Начинът, по който ми се отрази и тогава, и по време на тренировката (това е хубавата част), ме кара да си мисля обаче, че няма да завторя. Излезе ми през специалното място :D и ми се гади since then.
(tmi)
11.02.14
07:40
10.02.2014 (10)
ДЕН #15
Храна:
- Roo Bar с какаови зърна и бадеми (50гр, ньом!)
- кафе с мляко и мед
- 5 сърми
- две малки филии с масло и мед
Течности:
- 1,2л вода
- 1 бира
- 1 какаов чай
Добавки:
- Не
Тренировка:
1) 5 кръга:
- 5 тръстера с дъмбели (2х5кг)
- 5 клека със същите дъмбели
- 10 лицеви от колене
2) 25минути кардио:
- подскачащи отпади, спийд скейтърс, планински катерачи, скриймърс, футболни дрилове, отпад и скок към тавана, странични напади с тежест и повдигане на крак+ ръка встрани, и т.н.
3) Коремните от блендера, ниво 2
4) 20 минути йога стреч
За мен в тази тренирвока няма много умисъл: 2 пъти клекове и 2 пъти бутащи. Клекове слад тръстерите нямат никакъв смисъл да правиш.
Ако сама си мислиш тренировките, гледай да ги построяваш така, че да имаш някаква реална полза от тях, не само да се мориш и да оставаш без въздух - това не е критерий за добре свършена работа. :)
Останалите упражнения не коментирам, защото голяма част от тях не са ми познати. :)
11.02.14
12:17
Тръстерите бяха, за да изморя повече горната част, ама нещо не се изкефих и днес не повторих (тоест, права си, че е безмислено).
Другите упражнения са от кардио тренировката на програмата ChaLean Extreme (на BeachBody)- много си я харесвам, според скромните ми познания, всичко се изпълнява правилно от участниците в ДВД-то, а и е доста добре обяснено.
Тези тренировки, които правя във фитнеса, си ги мисля сама или взаимствам от тренировките, описвани в дневниците (понякога). Преди правих разни от wodshop, ама малко зорно ми идват след тоя застой, дето ударих.
Днес беше добре, според мен, ама доста дълго - клекове, лицеви, въже, набиране с отскок, тяга с прави крака, трицепс, планкове и кардио :D
Бая е май, но имам супер много енергия, която избива по неприятен начин, ако не я изсипя почти цялата. (whew)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.02.14 12:18.
11.02.14
20:07
11.02.2014 (11)
ДЕН #16
Храна:
- спанак с гъби, морков, лук, чесън, елда; 2 варени яйца, 1/2 препечена филийка хляб (грахам със семки и нахутено брашно), кофичка кисело мляко
- филия с мед и масло
- цял шоколад (биУ)
Течности:
- 2,5л вода
- 1 чай
- 1 нес кафе
Добавки:
- 2 таб. аминокиселини преди и две след тренировка
- хром
- вит. Ц
- Еко Грийн Мулти
- МСМ с лимонова вода преди лягане
Тренировка:
1) Загряване на стави, 400м ходене по наклон, 400м бягане, леки тежести за цялото тяло, разтягане
2) 5 кръга:
- 10 клека с 10кг крив лост зад врат
- 10 лицеви от колене
- 50 скока на въже (след петия кръг - 100 скока)
3) 3 кръга:
- 10 набирания с отскок от дискове (5 с подхват, 5 с надхват)
- 10 тяги с прави крака (30кг)
- 10 повторения трицепс на скрипец (20кг)
4) 4 кръга планкове (25 секунди с 5-6 секунди почивка):
- преден, ляв, десен
5) 3х10 хиперекстензия
6) 30 минути кростренажор, 10 степени, 3 минути всяка :
3-7-11-15-15-15-15-11-7-3
7) Стабилно разтягане
Сега ме чака чистене на 800 квадрата - прахосмукачка & миене. Найс, а? А аз се бях притеснила, че много сладко съм натъпкала :D
13.02.14
08:49
12.02.2014 (12)
ДЕН #17
Почивен от тренировки, работен, с МНОГО въглехидрати и мазнини. Грух!
19.02.14
08:37
13.02. 2014
Ден #18
Тренировката :
* Загряване
* 5 кръга:
- 10 клека с дъмбели (2х5лг)
- 10 лицеви от колене
- 10 двустранни гребания със същите дъмбели
- наклони встрани с тежест в една ръка - 10кг, 10 повторения на страна
- 30 секунди преден планк + 30 секунди Супермен (изобщо не усетих натоварване, което е лудница :D ,щото явно работи! Ще започна да удължавам.
- 50 джака
* 20 инути йога стреч
* фоум ролер
Храната не помня, но беше добра.
С’я... след тоя ден идва лошото :D
19ти до 23ти ден :
Не съм тренирала нищо, само клекове и лицеви, освен вчера. Имам ужасно много работа, вечер се прибирам и тялото ми трепери от умора, а снощи и не спах, заради птвратителния пиянски купон, който се развихри над нас. Пеене /крещене/ на тъпи песни, викове, тропане, жени на възрастта на майка ми, които крещяха по терасата как хубаво д**али, изобщо много яко беше и сутринта станах в 5 за работа.
Сега имам малко време и пристигам да се отчета набързо.
За тренировките и недоспиването стана ясно, ама храната ми е леш. Много зле. И пуших 3 поредни дни! От днес пак няма да пуша. Да видим докога. Голям срам, ама няма да си сложа черно с’я. От другата седмица ще започна да тичам сутрин, 2-3 пъти седмично. Днес много ми хареса положението навън (около 6:30 сутринта) - беше страшно приятно и идеално за крос, според мен :)
Хади, до ... до след някой друг ден :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.02.14 08:55.
23.02.14
11:30
ДЕН 24-27
Същата боза, пак само лицеви и клекове.
Изморена съм супер много + че съм болна ПАК (от недоспиване и н****на храна). Сигурна съм, че ПАК, че ми мине набързо и без усложнения, ама аман пък вече. Снощи заспах в 23:30 и днес се събудих в 10. Бая сън си е и пак се чувствам отпаднала и недоспала. Ама свърши зорът, де, т’ва е гот.
От утре се връщам по залите (днес последни щрихи по това, с което се занимавахме цяла седмица, че и повече), само трябва да си разпределя графиците, че програмата в унито е пълен кенеф, както винаги. Тоя път са се постарали да е съвсем в батака. Като за последно.
Хубаво се отвиква от компютъра :)
От една страна ми беше много по-добре, че нямах време да се застоявам около него. Трябва да зачести тая практика :)
23.03.14
13:52
Хау!
Престраших се да се кача на кантара - само килограм разлика!
От днес започнах да си тренирам по старому, клековете и лицевите ще си ги правя пак, щото ми помагат, другите тренировки също са обратно в играта.
С хубава храна не мога да се похваля до момента, но и т’ва ще се коригира. Кофти обстоятелства, но не ми се навлиза в дрънканици.
Май ще се ходи пак до САЩ. Както не ми се щеше, сега не ми излиза от акъла. Този път на по-хубаво място, на по-нормална работа и с повече спокойствие. Така, де, квото и да се случи, вече съм наясно с опциите, които имам.
Голямо вълнение. Само дано ни вземат, че много късно го решихме.
Менюто за днес :
кафе, 1/2 баничка, фреш от портокал, лимон, ябълка и джинджифил, пилешка супа, салата, филия препечен хляб.
Апчих!
Ооу, Тодорова, САЩ ли пак? Айде бакалъм, нямам търпение да попълваш дневника от там, че ми липсват САЩ-инските издевателства. Вълнувам се, все едно аз ще ходя! Стискам палци да ви вземат! (nmuchfun)
24.03.14
01:35
Ааа, тоя път няма да има кой да издевателства, не се давам толкоз лесно вече (finger)
Само виза да ми дадат, че вече съм стара и подозрителна :D
Страх ме е от самолета :D
Толкоз писания съм изтървала от тоя форум...цъ-цъ!