Помощ относно мазнините

20.02.14
08:51

Здравейте.Наистина имам нужда от малко помощ по този въпрос и сега ще ви опиша подробно какъв е той.
Миналото лято бях направил тялото ,което ми харесва ,но с идването на зимата зарязах спорта и се отдадах на цигари,алкохол и жени. Доста позаслабнах и сега от 2 месеца почнах да се “пооправям”.
Тренирах около 2-3 седмици цяло тяло и вече от месец минах на любимата ми тренировъчна схема с 2-дневен сплит.
ден 1
КРАКА ,ГЪРДИ,ТРИЦЕПС,

ден 2
ГРЪБ ,РАМО,БИЦЕПС,КОРЕМ
Прави около 3 упражнения на мускулна група с 3-4 серии. Повторенията са средно по 6-8.
Цялата тренировка ми е около час и 20-30мин.
Добавките са:
Суроватъчен протеин. креатин .БЦАА.

ХРАНЕНЕТО:
В тренировъчен ден:
Сутрин протеин, после кафенцето.
Като се разсъня хапвам или овесени ядки с кисело мляко ,или 2 филийки с маргарин и шунка. 1Час след това пия 5г креатин и БЦАА. тренирам и след тренировката взимам 5гр креатин с един банан. доза БЦАА и след 10-15 мин доза протеин.
1 час след това хапвам 4-5 яйца със сирене ,зеленчук и 2-3 филийки хляб. или някакво месце пак със сиренце,2-3 филийки хляб и зеленчук.
Вечер гледам да ям основно месо и зеленчуци ,а преди лягане 300-400мл мляко с протеин.

В нетренировъчен ден като съм на работа,което е горе-долу през ден:
Сутрин доза протеин и тръгвам за работа. Там изяждам една ябълка и почвам да работя. След 2 часа ми е закуската.Садвич от 2 филийки хляб с маргарин ,шунка и кисели краставички. Обяда е след 2-3 часа и тогавам хапвам 2 такива сандвича и една ябълка.
Около 3 часа след обяда имам още една почивка ,в която хапвам един банан с кисело мляко. Вечерята ми се пада около 4часа след банана и млякото и хапвам или месо със салатка или яйца със сиренце и някакъв зеленчук.
Като калории ми се събират около 3000

И като стана въпрос за калориите аз съм на 32 години. висок 188 -85кг

И сега проблемът ми
Определено започнах да заяквам и да си връщам мускулчетата,но покрай цялостното заякване на тялото адски стабилно ми се омазнява корема и се оформи един стабилен пояс от мазнини. Мисля ,че се храня горе-долу добре и тренирам интензивно. Работата ми е свързана с постоянно движение и нямам заседнал живот и затова не мога да си обесня тия мазнини в корема.
Моля ви ,дайте някакъв съвет какво да променя.

Темата беше редактирана от Gergi_81 на 20.02.14 08:54.

Така описано, няма да е лесно да се дадат конструктивни съвети. Един ще се хване за неясната пауза от тренировки, която си направил, друг - за маргарина, който ядеш.

Ако искаш, ще прехвърлим темата ти като дневник и с течение на описаното ще може да сме по-полезни.

20.02.14
16:23

Маргарина е не повече от 20-30 гр на ден.  А паузата беше с много алкохол и цигари и никакви спортни занимания. Ръката и от 39 падна на 36. за 2 месеца.
Дневника още си го обмислям. Скоро ще го заформя и него.Искам да го започна като се върна където бях стигнал. Да си кача малко снимки и да почна да си следя прогреса. Сега някак не ми се води дневник ,като се върнах в първи клас с тая моя пауза.
Засега ми трябват само две -три мнения по въпроса,да усетя накъде бият нещата.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 20.02.14 16:27.

Модерация: мнение без връзка с темата

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 20.02.14 22:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1