Странен проблем, вече не мога да се изпотявам.?

20.02.14
18:46

Здравейте, от понеделник започнах да ходя на фитнес, за да мога да отслабна по-бързо. Значи всеки ден имам 17 км. велоергометър с средна скорост 25-30 + кръгови силови тренировки , а не мога да се изпотя добре да мога да горя мазнините.? Преди само с стоене пред компютъра се изпотявах, като животно сега вече не мога да се изпотя.? Изпотява ми се само гърба малко и това е.?

20.02.14
19:22

Потенето няма нищо общо с горенето на мазнини.

20.02.14
20:35

http://www.bb-team.org/articles/3600_hiperhidroza  Виж тук ,може сам да откриеш причина за проблема си

Carbohydrate

20.02.14
20:44

казано от Георги Петков на 20.02.14, 18:46:

Здравейте, от понеделник започнах да ходя на фитнес, за да мога да отслабна по-бързо. Значи всеки ден имам 17 км. велоергометър с средна скорост 25-30 + кръгови силови тренировки , а не мога да се изпотя добре да мога да горя мазнините.? Преди само с стоене пред компютъра се изпотявах, като животно сега вече не мога да се изпотя.? Изпотява ми се само гърба малко и това е.?

Просто се адаптираш към натоварването)). Пулса трябва да ти е 120-130 удара на минута, приблизително. Или да можеш да говориш, поддържаш разговор. Ако се задъхваш, тогава натоварването е по-голямо и не гориш мазнини. Контролирай това състояние и всичко ще е наред.

Не изобщо не се задъхвам

Carbohydrate

20.02.14
21:41

казано от Георги Петков на 20.02.14, 21:39:

Не изобщо не се задъхвам

Значи си ок.

Значи не тренираш достатъчно :)

Започнах тренировките от понеделник, мисля, че всеки ден тренирам достатъчно кръгови тренировки + кардио

21.02.14
08:56

Ха ха ха ха. А колко е температурата в залата ?  Защото според мене това е единствената причина да не се потиш.

21.02.14
11:44

Може и да е самовнушение, но при мен потенето се намалява, когато редуцирам приема на вода за деня (нещо обичайно зимата).

NS

22.02.14
01:07

Може да се дължи на много фактори - да си дехидратиран или пък да приемаш прекалено количество течности,може и просто да си се адаптирал както се каза по-горе . Премери си телесната температура 2-3 пъти през деня през равни интервали от време ,причината може да е по-дълбока. Всичко под 36,3 би било абнормално

Здравейте :)  Температурата в залата е нормална 12-15 градуса :)

На ден приемам около 2-2,5 литра вода

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1