Вярно ли е че Нутрим Про Голд 90 е нощен протеин ?

15.11.05
11:56

Един от консултантите в магазина на Оптимум ми каза че млечно-яйчните протеини са нощни и било добре да се взимат вечер и евентуално сутрин. Пича ми каза че е по-добре за преди и след тренировка да пия сурватъчен протен.
Сега ще си купя креатин на Оптимум( и със сигурност ще си пия Про Голда), но мисълта ми е дали да си купя протеин(или гейнър) за преди и след тренировка. И ако да - то какъв ?

15.11.05
12:25

Да Pro Gold е млечно-яйчен протеин и се взима основно преди лягане защото бавно се усвоява.За гейнер мога да ти препоръчам Mega Mass 3000 на Universal. Аз лично го взимам сутрин и след тренировка а Pro Golda го взимам преди тренирвока и преди лягане.

FI

15.11.05
13:33

Това да не е крем за лице, че да е нощен и дневен. Просто млечно-яйчния се усвоява по-дълго време. С него е по-удачно да заместиш някое хранене през деня, ако не можеш да ядеш нормална храна. Преди лягане също е добре.

MA

15.11.05
18:05

PRO 09 Gold е млечно-яичен протеин и се усвоява бавно от организма.Най-добре е да се взима вечер преди лягане, тъи като осигурява хранителни в-ва за организма през цялата нощ.За преди и след тренировка най- добре си вземи геинър или суроватка.

ПП.-Готин аватар... :wink:

15.11.05
18:26

Между другото аз съм на 19г , 185 , 70кг. В моя случай кое е по-добре - гейнър или сурватъчен протеин?Ако ми кажете някой конкретен продукт(предпочитам да не е бълграско производство).

ПП - Мега Масс 3000 на Юнивърсъл ще го имам предвид, но ако ми кажете къде да го намеря и колко струва ще съм много щастлив(ако се спра на него де:)

15.11.05
18:54

Бе гхахах!
Ся пия такав!Изпил съм кам 400 мг и за една седмица качих 5 кг!
Е това си е в следстие на трен и яко ядене!Ама тоз протеин много ма кефи особено ванилията!но е имало дни в които ям да кажем по 2 пати останалта част от деня на протеин, и не ме държи сит!
П.С.
Аз вечно съм гладен!

MA

15.11.05
19:50

[quote author=“DarkWolf”]Бе гхахах!

Абе ти да не си правиш няква ебавка...5кг. на седмица с гейнър :shock: ...я не говори глупости.

15.11.05
20:14

Нали може да се върнем към моята тема, а не да обсъждаме поста на DarkWolf.

15.11.05
20:15

[quote author=“sexpodmosta”]ПП - Мега Масс 3000 на Юнивърсъл ще го имам предвид, но ако ми кажете къде да го намеря и колко струва ще съм много щастлив(ако се спра на него де:)

27 лв за 1,5 кг но това количество стига за 10 дена и излиза малко скапичко но Universal е една от най качествените марки.продава се на “Пиротска” 12. Ако ти излиза скапичко можеш да си земеш нещо  на Нутрим.

15.11.05
20:16

За мега масс-а трябва да помисля. Друг вариант ?

15.11.05
20:26

[quote author=“madwolf”][quote author=“DarkWolf”]Бе гхахах!

Абе ти да не си правиш няква ебавка...5кг. на седмица с гейнър :shock: ...я не говори глупости.

абе глу**к!АЗ съм качвал и с бионабол по 6 грама - 5 кг за 1 седмица!
Само че сега го правя с добавки и много ядене!
Ква ебавка, тва че ти неможеш, не значи че и аз немога!

15.11.05
20:36

Аз пия Гейнър преди тренировка, след тренировка смесвам Гейнър с Протеин и вечер преди да си легна пак пия Протеин.

Протеин (Pro 90 gold - 3000г., 54 лв.)
В тренировъчен ден: 30г. след тренировка и 30г. вечер преди лягане
В почивен ден: 30г. м/у закуската и обяда и 30г. м/у обяда и другото хранене или вечер преди лягане

Гейнър (Super Mass Gain - 1000г., 17 лв.)
В тренировъчен ден: 50г. преди и 30г. смесени с 30г. Протеин след тренировка
В почивен ден: не пия

На 16 години, 171см., 75/76кг.(това е теглото ми сутрин/вечер) Преди 1 месец и 20 дни (от тогава пия протеин и гейнър) бях 72/73. Това съм го качил без да спазвам някаква диета. Ядях сандвичи с шунка кашкавал и кетчуп. И пиех Pepsi и минерална вода.

16.11.05
00:19

[quote author=“DarkWolf”]
!

Виж ква глупост си надраскал :)  :lol:

16.11.05
09:46

Все пак някой ще ми каже ли добра алтернатива на Mega Mass 3000 на Universal ?

6T

16.11.05
11:49

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“madwolf”][quote author=“DarkWolf”]Бе гхахах!

Абе ти нормален ли си ве да качиш 5 кг на седмица е противопоказно и за професионален състезател Нормално е да качиш 0.500кг-0.600кг на седмица ама това 5 кг. си е не чове6ко Я питаи тялото си как се е почувствало от това ХА-ХА-ХА 8)

MA

16.11.05
12:26

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“madwolf”][quote author=“DarkWolf”]Бе гхахах!

Е**х му и добавките...ти к`во, да не взимаш по 3кг. гейнър на ден :twisted: ...сега ако кажеш и че това е чиста мускулна маса...
Както каза 6tangata, това е абсолутно противопоказно.

sexpodmosta, ако искаш да качваш по-чисто си вземи протеин, ако искаш да качваш по-бързо си вземи гейнър :wink:

16.11.05
18:12

чувствам се много добре даже!Тренирам по 4-5 пати в седмицата!и си ми е идеално!ко на вас не ви си е ваш проблема!
ям предимно пиле с ориз, боб,картофено пиуре и някакви такива неща!Наи вече пиле  с ориз!

6T

17.11.05
11:55

[quote author=“DarkWolf”]!
ям предимно пиле с ориз, боб,картофено пиуре и някакви такива неща!Наи вече пиле  с ориз!

От тия неща трудно се качват 5 кг на седмица но ти си знае6 наи добре Айде давай в същия дух и ще станеш още по як 8)

^V

17.11.05
13:37

[quote author=“DarkWolf”]Бе гхахах!

И колко кила си в момента ?  :wink:

MR

18.11.05
21:31

продължавай в същия дух и след 3 месеца ще си двойно колкото рони :D .това е супер бе той се занимава с това цял живот а ти ще го постигнеш за 2-3 месеца браво браво :D :wink:

19.11.05
19:54

браво,с 400мг на седмица пестелив си

[quote author=“The_scouser”]

браво,с 400мг на седмица пестелив си

хахах може за бионабола да говори бе  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1