07.01.14
08:58
Здравейте на всички и за много години!
Имам следния проблем: Появи се много силна и остра болка в лявото рамо и при това внезапно.Не можах да установя от какво получих тази болка.Просто ме болеше,когато започнах да тренирам отнотво след Нова година.
Когато правя въртеливи движения с ръка рамото пука,а в същото време докато пука болката е голяма.Сега след тренировка за гърди(която направих вчера) болката има дори и без да го движа.По време на тренировката ме болеше,но стиснах зъби и я довърших.Не натоварвам кой знае колко нито рамото,нито гърдите.Боли ме вече втора седмица.Всеки ден го мажа със някакво мазило,забравих му името и се надявам и се моля да помогне.Знам,че трябва почивка,но това,което искам да разбера е,дали не е нещо сериозно или просто възпаление,което ще отмине с времето.
/на 20 съм,4 години тренировки.
Темата беше редактирана от always ready for workout на 07.01.14 09:01.
13.01.14
19:16
Ами , не е зле да спреш поне за 1-2 седмици с тренировките защото ако е възпаление като продължаваш да го натоварваш има тенденция болката да стане хронична , тоест да ще стане бая сериозно. Възможно е да е всичко , а това че 4 години тренировки не значи че си застрахован от контузии. Моят съвет е след консултация с ортопед травматолог някаква рентгенова снимка или ЯМР за установяване на причината ако през тези 2 седмици почивка болката не изчезне.
21.02.14
09:48
При рязко движение на ръката нагоре и надолу получава ли се болката?