02.04.13
16:26
Здравейте,искам да ви попитам за мнение относно ето този продукт http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-whey?sku=2101 .кои вкусове са добри,качество,съдържа ли аспартам и подобни.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.04.13 16:30.
02.04.13
16:55
Аз не го харесвам. :)
Вкусът е относително нещо, качеството може да го определиш от етикета, дали има аспартам и ‘подобни’ също.
Аспартъм не съдържат продуктите на повечето известни марки от доста време. Протеинът е много добър, особено новата партида се разбива много лесно в шейкър. Който и вкус да избереш няма да сгрешиш. Препоръчвам ти шоколад с кокос или шоколадова торта. Ефект от протеина има, но трябва да изпиеш 3-4 5-либрови кутии за да видиш такъв. Като за начало ще го усетиш много добре от към възстановяване и естествено от вкус. Ако го използваш за чистене също е идеален! Съдържа си доволно глутамин и нищожно количество аминокиселини, но го препоръчвам.
Мнението беше редактирано от Insane M на 02.04.13 17:15.
02.04.13
17:24
Аз съм доволен. На вкус като го смесиш с мляко направо цялата кофа можеш да изпиеш. А за ефект има ама незнам дали е от него или като цяло от яденето ми.
Защо някои хора не искат да разберат или се правят, че не разбират и изкарват другите неопитни и неразбрали, от протеина няма да постигнеш целите си, той помага да ги постигнеш. По темата - пак, този протеин ще ти помогне да постигнеш целта си, която не знам каква е, но протеина си е универсална добавка, която може и целогодишно да се приема, никога 25 гр. белтък отгоре не биха ти навредили :)
Мнението беше редактирано от Insane M на 02.04.13 18:58.
02.04.13
18:56
Добър е.Хидролизиран,добре разтворим,добра цена.
02.04.13
19:54
Един от добрите продукти на пазара в този клас. Разбира се, има и други подобни. Разтворимостта му е много добра, шейкът е по-гъст и плътен от обичайното за суроватъчен протеин. Подсладителите можеш да ги видиш на етикета. Вкусовете са нещо много субективно. Единствено от канеленото кексче не останах с перфектни впечатления, но и този вкус не е лош. Шоколад с кокос съдържа и протеолитични ензими. Ванилията за мен е най-вкусната в този клас - идентична с вкуса на хубав ванилов сладолед.
02.04.13
20:24
Ако нещо се съмняваш, 15-те ревюта на продукта са реални. :)
И моето е там, та да не се повтарям.
02.04.13
21:53
знам че не е по темата,но матрица и концентрат едно и също нещо ли са?
казано от Петър Цанков на 02.04.13, 21:53:
знам че не е по темата,но матрица и концентрат едно и също нещо ли са?
Концентратът, образно казано, е по-нерафинирата версия на протеина, докато изолатът е изчистен от въглехидрати и мазнини. Методите, по които се извличат се различават. А матрицата е съвсем друг филм :) - тя е комбинация от различни източници на протеин - суроватка + млечен + яйчен примерно, като самите видове протеин в матрицата, сами по себе си, може да са концентрат или изолат. Има и хидролизат, но дай да не те обърквам повече :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.04.13 22:21.
84лв. за Сайтек.... За тези пари или малко повече можеш да си вземеш далеч по-добър протеин на най-добрите марки в бизнеса.
21.02.14
14:49
казано от Padre на 21.02.14, 14:48:
84лв. за Сайтек.... За тези пари или малко повече можеш да си вземеш далеч по-добър протеин на най-добрите марки в бизнеса.
Като на пример ? За 84 лв вземам 2350гр = 78 дози
Пил съм ги идвата и определено като вкус повече ми хареса PURE ,но като подхранване и енергия бях по-доволен от scitec. Обаче червената опаковка. Ако не се лъжа имаше и малко въглехидрат в него и явно по-обре се усвоява. Опитай го и ще прецениш сам. Но като цяло моят фаворит си остава gold standard. Никой протеин,който съм пил досега не се доближава до него. Аз съмпил какво ли не. А ти от къде пазаруваш. Ако не ти е проблем пиши на лично.
21.02.14
13:57
Здравейте! Двоумя се между 2-та протеина кой да взема този на Pure Nutrition го пия от повече от 6-7 месеца и исках да го сменя с нещо този на scitec ми идва малко по-скъп на 84лв а този на Pure на 68лв .Като състав са еднакво количество протеин в доза 30гр доза -22 гр протеин въглена в Scitec-а е с 1 гр повече но пък калориите са му по малко 119кал-Scitec а 122-Pure Nutrition.
Ако някой помогне със избора ще съм благодарен :)
п.п По принцип като цяло съм скептично настроен към Scitec ,но искам мнения и на други колеги .......... ?!
21.02.14
18:02
казано от Gergi_81 на 21.02.14, 16:12:
Пил съм ги идвата и определено като вкус повече ми хареса PURE ,но като подхранване и енергия бях по-доволен от scitec. Обаче червената опаковка. Ако не се лъжа имаше и малко въглехидрат в него и явно по-обре се усвоява. Опитай го и ще прецениш сам. Но като цяло моят фаворит си остава gold standard. Никой протеин,който съм пил досега не се доближава до него. Аз съмпил какво ли не. А ти от къде пазаруваш. Ако не ти е проблем пиши на лично.
От helthstore :) ще го опитам и да видим как е :)
Абе гледам сега сайта ,ама цените са им адкси високи. А не вярвам да ти правят 25% отстъпка за цените ,които казваш. Може ли да поясниш. Ако е нещо на далавера да поръчам и аз, :)
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 21.02.14 19:28.
21.02.14
20:00
казано от Gergi_81 на 21.02.14, 19:27:
Абе гледам сега сайта ,ама цените са им адкси високи. А не вярвам да ти правят 25% отстъпка за цените ,които казваш. Може ли да поясниш. Ако е нещо на далавера да поръчам и аз, :)
Ами на цялата гама Pure Nutrition имам 35 % отстъпка на NOW foods 30% na Syntrax 35-40% на Universal 25% и на останалите не знам колко ми дават защото аз предимно поръчвам витамини,омега,мелатонин и ALA на NOW а други добавки предимно на Pura и Syntrax аа и на USP laps имам 25 % остъпка на цялата им гама от продукти който предлага.Сега след няколко дена ще влизат Дайнамаиз и още 3-марки на тях ще имам 40% :)
По темата - пробвай MEX American standart whey.
Извън темата - големите отстъпки идват от големи надценки (незнам какво толкова умувате и се чудите). Пюра го вземах на 63-64лв. Вече дали си заслужава вие си решавате, но аз не бих се спрял на него.
21.02.14
20:14
казано от Цветомир Неделчев на 21.02.14, 20:13:
Извън темата - големите отстъпки идват от големи надценки (незнам какво толкова умувате и се чудите). Пюра го вземах на 63-64лв. Вече дали си заслужава вие си решавате, но аз не бих се спрял на него.
Ами и аз го вземам на 68 лв.. и до сега предимно него използвах.Ще се радвам ако кажеш защо не си би се спрял на него просто информативно :) ?
казано от Master Admin на 21.02.14, 20:14:
казано от Цветомир Неделчев на 21.02.14, 20:13:
Ами и аз го вземам на 68 лв.. и до сега предимно него използвах.Ще се радвам ако кажеш защо не си би се спрял на него просто информативно :) ?
1. Съмнителен/неясен произход.
2. Води се по етикет аналог на Голд стандарт, да ама не получих нужното възстановяване.
3. Макар и цената да е такава за мен е неизгодна.
4. Не ме кефи марката и нейната политка, забелязвам и че на етикета няма пълното съдържание или какво точно имаш в пудрата.
От три дни го пия и такива газове и диария не съм имал от никой друг протеин....определено никога повече няма да го ползвам....относно горния коментар за Mex American Whey, за мен е същата боза като Pure, имам предвид, че и двете марки са толкова “американски” и “качествени” , че направо нямам думи.
17.07.14
19:15
И аз тотално се отказах от тях.... Последния 2-ен шоколад който си взех на Pura беше ненормалната боза мнооого зле.Единственото нещо което бих си купил тяхно е BCAA-то защото за парите който го вземам по-изгодно няма и като пия по 20-25гр /5дози/ си усещам добро възстановяване :)