Мнение за стак за период на чистене

18.02.14
15:38

Здравейте,

Имам нужда от помощ при избора на добавки за период на чистене. Целта е сваляне на около 5 кг за два месеца, комбинирано с  НВД. Основно мазнините са ми около корема и малко в краката. Засега съм се спрял на тези продукти:
1) FYRE ORIGINAL - 120 капсули на Syntrax
2) SCIVATION Xtend Intra-Workout Catalyst!
3) И тук сега съм малко объркан или някакъв протеин исолат или л-глутамин, или пък нещо друго.
Ако се включат всички неща, бюджета доста ще ми изтънее, та кое ви се струва, че може да се прескочи.

Чакам мнения, ще ми бъдат много от полза и всякакви коментари и препоръки за продукти. За едно съм сигурен, че фет-бърнъра трябва да остане.

18.02.14
16:27

Глутамин не ти трябва със сигурност.Протеинът си е опция и е въпрос на финанси.Ако си набавяш необходимото количество с храната може да го пропуснеш.

20.02.14
10:19

казано от иван георигев на 18.02.14, 15:38:

Здравейте,

Имам нужда от помощ при избора на добавки за период на чистене. Целта е сваляне на около 5 кг за два месеца, комбинирано с  НВД. Основно мазнините са ми около корема и малко в краката. Засега съм се спрял на тези продукти:
1) FYRE ORIGINAL - 120 капсули на Syntrax
2) SCIVATION Xtend Intra-Workout Catalyst!
3) И тук сега съм малко объркан или някакъв протеин исолат или л-глутамин, или пък нещо друго.
Ако се включат всички неща, бюджета доста ще ми изтънее, та кое ви се струва, че може да се прескочи.

Чакам мнения, ще ми бъдат много от полза и всякакви коментари и препоръки за продукти. За едно съм сигурен, че фет-бърнъра трябва да остане.

1. Fyre не е лош продукт, но стига за прекалено малко време, ако се пие както трябва. По-удачен избор е да си вземеш по отделно кофеин на таблетки, йохимбин хидрохлорид и евентуално синефрин/зелен чай.
2. Xtenda може да се замени с чисто БЦАА (при добро хранене).
3. И двете може да отпаднат (при добро хранене).

20.02.14
11:23

Още по-тънко предложение:
1) Alcar на праймафорс
2) Глутамин или БЦАА (като аз съм за БЦАА)

20.02.14
12:25

И аз мисля, че ако си правиш нещата както трябва (тренировки и хранене) ще имаш нужда само от едно Л-карнитинче и БЦАА.
Килограмите, които искаш да свалиш не са много, а и имаш много време, така че не е необходимо да купуваш много неща.
Аз като искам да сваля бързо комбинирам Л-карнитин (ALC) + Йохимбине барк + БЦАА + едно дълго кафе преди тренировка и имам доста енергия в залата, въпреки диетите.

много благодаря за коментарите, ще ми бъдат от полза :)

21.02.14
19:15

Ако наистина си на НВД, т.е. храната е оk, за два месеца може да направиш чудеса! Файър (лично мнение) е боклук, пих го преди три години - варианта с Йохимбин, ако не се лъжа. И не усетих така жадувания прилив на енергия. Ако тренираш сериозно, може да си вземеш НО Експлод на БСН, или просто пий едно силно кафе преди тренировка. Л-карнитин, също е удачен вариант. Успех

21.02.14
20:50

казано от Tyrant на 20.02.14, 11:23:

Още по-тънко предложение:
1) Alcar на праймафорс
2) Глутамин или БЦАА (като аз съм за БЦАА)

Точно така ще пропилее и 2та продукта....

Добре, препоръчайте ми добър фет бърнар или мога да мина само с л-карнитин, да речем Алкар + BCAA?

04.03.14
23:58

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.03.14 07:05.

08.03.14
17:55

Можеш да минеш само с алкар+BCAA и едно кафе преди тренировка. Фет бърнърите са за момичета :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1