21.02.14
18:38
Здравейте на всички!На почти 18 съм и от около 2 години се занимавам сериозно със спорт.Мисля,че като тяло спадам към мезоморфния тип,или кръстоска между ектомор и мезоморф.Доста лесно качвам маса при добър режим и редовни тренировки,но и доста лесно губя маса,ако не тренирам.Вмомента съм 76-77 килограма на ръст 185,което не е много,но имам прилична маса в коремната област,а никога не съм се виждал изчистен докрай с 6 пакс и за това съм решил да ги изкарам.Храня се с някакъв мой си режим 4-5 пъти дневно,като ям в 90% чиста храна.Вмомента съм с около 14% подкожни мазнини,излизат ми 3-4 плочки,а мисля че мога да ги докарам дори до 8 енвентуално.Имам мазнинки около пъпа и малки паласки.Трябва ми режим и всякакви малки хитринки,които могат да ме доизчистят като по възможност искам да не губя маса от ръцете (34,5 са вмомента).Мерси и по-здрави!!!
21.02.14
19:31
Май ще съм първия, който ще изсипе самосвала с критиките :D
На първо място промени този ” Някакъв си мой режим на хранене” и остави пресата на заден план . Започни да трупаш мускулна маса, защото сигурно дори петокласничките не харесват високи мъже с преса и ръчица с обиколка 34 ...
21.02.14
20:14
Приятел аз съм на 17 години,нали се сещаш,че няма как ръката ми да е 42 :D И да ще качвам,но ще е след като изчистя,тогава и ще качвам по-чисто :) И ще се радвам на някакъв конкретен съвет,както казах ям предимно чиста храна,но не знам кога точно примерно какво е по-хубаво на обяд и какво за следобедна закуска...и затова ще съм благодарен на всякакви препоръки
Мнението беше редактирано от Deian Petrov на 21.02.14 20:18.
Аз не знаех че има възрастова граница пряко свързана с размера на ръцете.Благодаря за информацията.
22.02.14
00:07
Еми замислял ли си се,че на 17 години организмът не е все още развит изцяло и не може да станеш “100 кила мускули”,без забранени вещества...