14.11.05
22:55
Омръзна ми да пускам тема с върос “кое може да се яде при НВД” затова реших да питам наведнъж за много храни за да не питам занапред.
Салам (Бургас например)
Кремвирши (КЕН)
Фъстъци
Мед (чувал съм че тоя по магазините не е мн чист)
Хляб Бонус
Снежанка (салата)
Ако се сетя нещо по-късно ще едитна темата.
Мед - преди обяд можеш да ядеш... разбирасе не прекалявай
Салам - ми не е много добре защото има мазнини...
Бонус - 1-2 филии преди обяд... това са комплексни въглехидрати и ще се усвояват постепенно осигурявайки ти енг. през деня...
Кремвирши - според мен няма проблем да ядеш кремвирши... в тях има предимно белтъчини
Фъстъци - ядките също няма проблем... вечер примерно може да хапваш, за да има с какво да се храни организма през ноща(усвояват се бавно)
надявам се да съм ти помогнал
14.11.05
23:48
не съм съгласен единствено с 2 неща
Салам (Бургас например)
Кремвирши (КЕН) (не съм сигорен какво по точно им е съдержанието но не прпоръчвам)
Кренвирши, салами и всякакви колбаси нямат място в какъвто и да е режим. Снежанката също (пълна е с брашно). Същото важи и за каймата, макар че аз си ям кюфтета, като няма друго ;) Ако целиш отслабване, забрави за тези храни. Яж чисто месо, яйца и млечни продукти, риба.
15.11.05
10:12
10x на всички за отговорите.
15.11.05
20:20
Само поправка снежанката въобще няма брашно.Цедено кисело мляко кисели краставички олио черен пипер по желание орехи и можеш сам да си я правиш.Принципно трябва да ти е само като овкусител все пак на НВД като си
Кажи го това на Кенар и другите производители, които ръгат всякакви боклуци в салатите си ;)
Същото важи и за каймата
Що бе Петко К аз ям пилешки кебапчета и кьфтета.От пилешка кайма. :lol: