19.02.14
16:01
Здравейте от 2 дена си изготвих нещо като режим и до сега го спазвам без никакви проблеми.на 19г съм 179см висок/87кг
ясно е че трябва отслабване и чистене.Това което промених е храненето,5 пъти на ден,често по малки порции. Например днес сутринта изпих 1 кафе без захар,преди обед 30-40гр суров бадем и 1 ябълка,на обяд малко салата айсберг с 1 парче пилешко филе,следобед мисля ям овес а за вечер отново айсберг +риба филе..Ето това е примерното меню.Освен това мисля да правя 5 дена в седмицата кардио,като за сега правя по 30мин като взимам и фет бърнър а след кардиото правя корем, макар в момента да ми е доста трудно заради излишните мазнини,пия и по 2-3 л вода на ден..Целта ми е да се изчистя видимо мазнините,а за Килограмите ме е страх да прогнозирам нещо,но ми се върти нещо от сорта на 15кг за 3 месеца.Моля за съвет дали е правилно това което правя защото съм я изготвил от четене на статии,ако има нещо добавете и поправете ме! Благодаря предварително!
това което забравих да кажа е че силови упражнения не мога да правя заради травма на ръката.....
Темата беше редактирана от Александър Георгиев на 19.02.14 16:02.
19.02.14
17:11
Лично мое мнение е , че режимът ти е тотално сбъркан. Имаш дефицит на почти всички макроелементи. Увеличи приемът на протеин. Никъде не си написал дали тренираш с тежести. Ако не ЗАДЪЛЖИТЕЛНО започни и след тренировка прави кардио ( силно ти препоръчвам HIIT).
За закуска само 1 кафе ?!?!
Мнението беше редактирано от Иван Досев на 19.02.14 17:11.
19.02.14
20:07
казано от Иван Досев на 19.02.14, 17:11:
Лично мое мнение е , че режимът ти е тотално сбъркан. Имаш дефицит на почти всички макроелементи. Увеличи приемът на протеин. Никъде не си написал дали тренираш с тежести. Ако не ЗАДЪЛЖИТЕЛНО започни и след тренировка прави кардио ( силно ти препоръчвам HIIT).
За закуска само 1 кафе ?!?!
ясно че закуската трябва да е по богата,ще вдигна количеството протеин,а за HIIT съм напълно ЗА! Но в следващия месец няма да стане защото както съм писал в темата,имам травма на ръката.Мога да правя упражнение за крака и корем за сега..
20.02.14
18:10
Приемай дневно по минимум 174 гр. протеин.
15 кг за 3 месеца мисля са много. Дори не мисля ,че е здравословно.
Помни ,че трябва да си в дефицит ,но в този дефицит трябва да си добавят нужния протеин, въгл. и мазнини. От калориите просто разбираш дали сваляш или качваш. 2000 ккал. от вафли не са като 2000 ккал. от месо и ориз.
Какво ти е на ръката? Тренирай поне крака и корем и измисли нещо някак си да вкараш и другите мускули. Много са важни силовите защото от тях зависи колко ккал. ще гориш без нищо да правиш (растат ти мускулите и те искат повече храна).
Не съм в никакъв случай експерт в храненията ,но мисля ,че съвета ми е добър. Нека ме поправи някой ако мисли ,че греша.
20.02.14
18:41
казано от Stiliyan Goshev на 20.02.14, 18:10:
Приемай дневно по минимум 174 гр. протеин.
15 кг за 3 месеца мисля са много. Дори не мисля ,че е здравословно.
Помни ,че трябва да си в дефицит ,но в този дефицит трябва да си добавят нужния протеин, въгл. и мазнини. От калориите просто разбираш дали сваляш или качваш. 2000 ккал. от вафли не са като 2000 ккал. от месо и ориз.
Какво ти е на ръката? Тренирай поне крака и корем и измисли нещо някак си да вкараш и другите мускули. Много са важни силовите защото от тях зависи колко ккал. ще гориш без нищо да правиш (растат ти мускулите и те искат повече храна).
Не съм в никакъв случай експерт в храненията ,но мисля ,че съвета ми е добър. Нека ме поправи някой ако мисли ,че греша.
Извадено рамо,ще се опитам възможно най скоро да започна да тренирам и с ръката,макар прогнозата да е месец.Дори и да не успея 15кг за 3 месеца,може би пропуснах да наблегна за мен най-важно е изчистването от мазнините от корема и бедрата!
20.02.14
22:15
Не се отказвай и помни ,че отслабването е процес. Иска се много време, труд и търпение. Ще има дни в които ще се радваш и други в които ще си много отчаян ,но не се отказвай и с времето ще постигнеш целта ти.
Мисля ,че вече си направил огромна стъпка напред променяйки начина ти на живот. ;)
Успех и бързо оздравяване.
Ако с нещо мога да ти помогна, Facebooka ми е името в bb-team. :)
20.02.14
22:18
Сутрин пробвай въгл. + протеин (и кафе ако пиеш)
Обяд протеин + въгл (месо + комплекс въгл. : макарони, картофи, ориз, боб, леща ...)/мазнини
След обяд си прецени сам, аз доста често ям плодове (банани често)
Вечеря ти препоръчвам протеин , протеин + мазнини
Това са само примери как може да съчетаваш храненията. Не е казано ,че трябва да ме слушаш.
22.02.14
16:14
Благодаря много са съветите! Това което искам да попитам още е ще попречи ли на изгарянето на мазнините ако си взема протеин?