05.08.13
13:04
Понеже грам не разбирам от хранителни добавки ви моля за съвет.Добавките,който са ми нужни са 2 вида:
1.Ще се ползват при дълги планински преходи(пеша/с колело).Какъв ефект да имат?Да премахват общата умора,да ободряват и да дават енергия!
2.Ще се ползват при учене(сесия)-тук идеята е да се стимулира максимално мозъчното действие и издържливост като цяло.
П.С. Енергиини напитки в ТЕЧЕН вариант не искам.Да са някакви хапчета или разтварящи се прахчета по възможност!
Очаквам предложения (може и директно линкове към онлайн магазин с въпросният продукт).
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.08.13 22:26.
05.08.13
14:07
Привет,
За дългите планински преходи можеш да се спреш на някой енергетик, като Universal Animal Rage е добър вариант с добра формула.
За поддържането на мисловната дейност и фокуса можеш да се спреш на Rhodiola (в дните, в които не пиеш Animal Rage, тъй като в него има също) и Alpha GPC.
В изданието имаме и много добра статия за холинергици.
казано от Тихомир Велев на 05.08.13, 14:07:
Привет,
За дългите планински преходи можеш да се спреш на някой енергетик, като Universal Animal Rage е добър вариант с добра формула.
За поддържането на мисловната дейност и фокуса можеш да се спреш на Rhodiola (в дните, в които не пиеш Animal Rage, тъй като в него има също) и Alpha GPC.
В изданието имаме и много добра статия за холинергици.
Остави ти тоя Рейдж, че не могат да те стигнат групата, а като те стигнат няма да могат да те вдигнат да тръгнеш.
Вземи си няколко дози БЦАА, раздели си ги в малки бутилки и на 30-ина минути отпивай.
Родиолата е също добър избор.
Някакви аминокиселини може и да прибавиш Витамини от А до Я на Dopelxerc (много сa добри , кака ги пиеше и след като спре да ги пие почнаха да и се чупят ноктите , давам пример ) пият се сутрин на гладно и са около 10лв за 1 месец , иначе нещо БЦАА , туй-онуй :D
Мнението беше редактирано от NoName на 06.08.13 09:19.
20.02.14
10:56
Здравейте искам да ви попитам, който е използвал дмае какъв е бил вкусът, защото моето е като лимонена киселина...
22.02.14
18:11
За енергетик на капсули - АТП енерджи. Обаче и аз си мисля, че трябва и да възстановяваш по време на дълъг преход. Мой приятели си взимат протеинови барове.
За фокус - кафе + родиола розеа.