Лостове във Варна

21.02.14
23:07

Здравейте. Знам, че може би има изписани доста теми над този въпрос, но не намерих нищо което да удовлетворява исканията ми :D . Дали аз не съм търсил като хората, или наистина няма нужните за мен теми, не знам. Така, аз съм малко специфичен. Попринцип съм от града Гоце Делчев, но лятото ще ми се наложи да отида до Варна за около 2 месеца. Абе лятната ваканция. Зарибен съм по лостовете, ама имайки предвид, че въобще не познавам Варна като град,( то какво може да научиш от ходене на море за 3 4 дена де), ще ми е малко трудно да си тренирам там. Та въпросът ми е, във гр. Варна, има ли доста площадки с успоредки и лост за набиране или ? Не искам нещо кой знае какво, просто искам Лост за набиране, който да не ми е до раменете, и НЕизкъртена и НЕизкривена успоредка. И да има път дотам ! Няма нужда от разните му комплекси и т.н. Друго, което бих искал, е да не ходят много хора на съответното място. Нямам предвид да съм единствен, но просто не да има по 10 човека непрекъснато, и както не познавам никой ще бъда като теле в железница. Казаха ми, че има и квартални такива площадки, между блоковете, но не знам. Разчитам на вас, хора ! :D

22.02.14
22:11

Има колкото искаш в двора на училищата.

23.02.14
00:02

А на тези лостове по училищата трябва ли да се редиш на опашка за да тренираш, или ? :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1