Мнения относно диета

На 22г съм 175см 75кг искам малко да изчистя корема и реших да мина на НВД.Диетата която си направих е следната:
8:00-100г овесени ядки/варени яйца
10:00-протеин
13:00-филе+салата/сандвич с пълнозърнест хляб
15:00-тренировка
17:00-протеин
20:00-филе+салата
21:30-100г извара

Моля за мнения и съвети относно диетата ми.Благодаря.

Доста хранения, но ако не представлява проблем за теб, не би било такъв казус. Така, както си ги описал самите тях, не са лоши.

Благодаря за бързият отговор.За момента нямам проблем с тях,по-тежко ми става от овеса и най-вероятно ще намаля на 60-70гр.

22.02.14
12:08

Да от овеса доста тежко става. На 100 гр. доста се зоря ахахаха.
Аз лично ям от 50 до 80 гр. овес с от 5 до 20 гр. мед.

казано от илиан атанасов на 22.02.14, 10:38:

За момента нямам проблем с тях, по-тежко ми става от овеса и най-вероятно ще намаля на 60-70гр.

А кое налага да изяждаш цялото количество овес на един път?
Раздели го на две части, едната половина я сложи след тренировка и това е...

Просто гледах по разни друи теми,че хората ядат по 100 и за това го сложих ориентировъчно в диетата ми.Реших овеса да е 50гр сутрин и вечер изварата да е 50-70гр.Иначе овеса и аз го правя с малко мед,но слагам и малко канела и става доста добре.Благодаря на всички за мненията.

Atanasov

23.02.14
22:22

Това ли ядеш абсолютно всеки ден? Нямаш ли свободен ден? Разнообрази малко, включи извара, риба тон...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1