24.02.14
16:43
Здравейте съфорумници. Време беше и аз да се регна до днес не съм спирал да чета постове съвети и програми, събирам пъзела от тук от там какво да правя но се усещам, че в залата на практика май не е това което трябва да бъде и от странични наблюдатели получавам съвет, че едно или друго упражнение не е за мен или се изпълнява само в пакет с друго.
Та да се върна на въпроса. Висок съм 1.94 76 килограма с много бърз метаболизъм (mooning). Тренирам вече месец като първите три седмици минах кръгов тип тренировка след което реших да мина на сплит, и тук идва проблема правилна комбинация на упражнения. Тренирам в зала наблягам на свободни тежести и набирания, залата е обурудвана със всичко необходимо. Целта ми е покачване на мускулна маса, сила издръжливост (като основен проблем ми се явява и дишането още не мога да го контролирам добре) Опитвам се да наблягам на храни от типа ориз картоф месо яйца салати сутрин преди тренировка ( Към 6 6:30) Не съм започвал още с протейни и т.н. тренирам сутрин към 7-7:10 до към 8:40 и имам възможност да посещавам залата 4 пъти +1. Ще съм благодарен за съвети относно програма която би ми дала по-добро развитие на различните мускулни групи. Благодаря предварително. :) (bow)
24.02.14
16:46
не отбелязах за закуската към 6 е овесени ядки преди тренировка
24.02.14
18:31
В сайта има доста програми :) Ето виж тази http://www.bb-team.org/workout/4624_trimesechen-kurs-na-joe-weider-za-nachinaeshti
Мнението беше редактирано от rado ilchev на 24.02.14 18:33.