Малко помощ за ръцете

Темата е заключена.

24.02.14
20:08

Така.. Значи на 15 години сам раката ми е 33/2 , 34 искам да направя поне 38-40 (заел сам се много сериозно )  искам да ви попитам какви добавки да взема какви опражнения да правя :) Мерси (grin)

24.02.14
20:23

Бих ти препоръчал нещо за мозък , но за съжаление науката не е достигнала до такива висоти. На първо място оправи правописа , преговори граматиката. Добавки не ти трябват на тази възраст, а подходящ хранителен и тренировъчен режим. Всичко това можеш да намериш тук в сайта . И най-важното: Смени си приоритетите. Не може водещата ти сила в този спорт да бъде 38-40 ръка. Дерзай :)

24.02.14
22:00

казано от Живко Велев на 24.02.14, 20:08:

Така.. Значи на 15 години сам раката ми е 33/2 , 34 искам да направя поне 38-40 (заел сам се много сериозно )  искам да ви попитам какви добавки да взема какви опражнения да правя :) Мерси (grin)

Правописа ти е лош, момче. Чувствам се недобре, когато чета коментара ти, честно. Относно темата - напиши как се храниш, как тренираш, колко често...и послушай човека от горния коментар. И бай дъ уей, гарантирам ти, че на този етап и с добавки, пак няма да направиш 40 ръка.

Такова ниво на грамотност е абсолютно неприемливо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1