24.02.14
16:22
Още си го мисля от около 1,2 седмици, искам като цяло да кача около 5 6 килограма максимум 10, дет се вика ще съм доволен и на малкото, мисълта ми е УДАЧНО ли е ДХЕА с трибулус да се съчетае и въобще ще се получи ли? Искам да е максимално чисто, реших да се посъветвам и с вас за най добре, и някой ако е използвал и двата препарата да обясни как се пие горе долу и дали е имало ефект. :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.02.14 09:01.
24.02.14
16:39
Магнезий, цинк, витамин Д, Б-комплекс, витамин Ц и БЦАА са твоите добавки.
24.02.14
17:36
за колко време искаш да си постигнеш целта и на колко години си
Какви препарати бе приятелю ? ... далеч си от приложението на въпросните суплементи и очакванията ти също не съвпадат с моите. DHEA не ти трябва, просто не мисля, че по някакъв начин можеш да извлечеш полза от приема и към сегашния момент. Аз бих заложил преди всичко на по-питателна и калорична храна. Щом искаш да качваш ти трябват калории преди всичко. Суплементацията ти е хубаво да се базира на протеинова пудра + креатин монохидрат. Разбира се,че има и много второстепенни неща, ала боя се ,че приложението им е малко по-специфично и очакванията ти може да се окажат погрешни. Д-аспарагинова киселина с трибулус или в частност може да е един примерен вариант за семпъл стак(опционално може да дрънваш и една стабилна доза цинк преди сън).
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 24.02.14 22:27.
25.02.14
15:53
На 16 съм от 6 месеца тренирам без прекъсване, единственото беше покрай коледа за около 10 дни, пия карнивор, казаин бцца и рибено масло, като цяло преди да си ги взема тия неща, мислех че след тях ще съм доволен, почти не се усеща, сега реших да питам да за триблуса и ДХЕА защото ми бяха казали, че от триблуса, стига да има постоянство, качвало се много. Целта ми е да не задържам вода, не ме интересува какво ще пия, какво ще взимам, искам да съм с релеф, а не подпухнал, като примерно от креатина, бях чул за креатин който не задържа вода, но не съм се интересувал. Та някой да предложи някакви добавки, да се съберат примерно 3 4 продукта и дет се вика да има ефект :)
25.02.14
17:58
казано от Nikolay Georgiev на 25.02.14, 15:53:
На 16 съм от 6 месеца тренирам без прекъсване, единственото беше покрай коледа за около 10 дни, пия карнивор, казаин бцца и рибено масло, като цяло преди да си ги взема тия неща, мислех че след тях ще съм доволен, почти не се усеща, сега реших да питам да за триблуса и ДХЕА защото ми бяха казали, че от триблуса, стига да има постоянство, качвало се много. Целта ми е да не задържам вода, не ме интересува какво ще пия, какво ще взимам, искам да съм с релеф, а не подпухнал, като примерно от креатина, бях чул за креатин който не задържа вода, но не съм се интересувал. Та някой да предложи някакви добавки, да се съберат примерно 3 4 продукта и дет се вика да има ефект :)
Д*ба, без да искам ти харесах коментара.. както и да е.. за да не е офтопик - кре-алкалин е креатин, от който не се задържа вода, но не виждам какво ти пречи задръжката така или иначе. Все пак още е зима, лятото - далече, а и разликата не е кой знае каква. Останалата част от темата няма да я коментирам.
Мнението беше редактирано от Нарцис Аполонски на 25.02.14 17:59.
За пореден път ще се опитам да Ви кажа, че водната задръжка и мускулната хидратация са две коренно различни неща. Дали сте подпухнали или надрани зависи от диетата, гликемичния индекс на въглехидратите, приема на течности и активността...не от това какъв креатин пиете. Каква изобщо е разликата между монохидрата и кре-алкалина ? Та те са едно и също, просто едното е с добавен алкален агент... абсурд след абсурд.
25.02.14
21:55
Дежа вю получавам вече от теми на хора в пубертета, които искат трибулус. ЯЖ и си вземи витамини и може би рибено масло, в близките години това ти е напълно достатъчно.
25.02.14
23:48
Не знам вече, един едно друг друго чак се ядосвам, кво значение имат годините, естесвено че триблуса не за мойте години, не нужно всеки да го казва, аз питам просто дали ще стане, почнах да се отказвам и накрая пак ще си взема протеин, казаин бцаа и рибено и ще си ям... Някой само да каже за креатина който не задържа вода или за някакви други подобни добавки...
казано от Nikolay Georgiev на 25.02.14, 23:48:
Не знам вече, един едно друг друго чак се ядосвам, кво значение имат годините, естесвено че триблуса не за мойте години, не нужно всеки да го казва, аз питам просто дали ще стане, почнах да се отказвам и накрая пак ще си взема протеин, казаин бцаа и рибено и ще си ям... Някой само да каже за креатина който не задържа вода или за някакви други подобни добавки...
Какво има да знаеш момче, какво?!? Елементарно е, Стрелок ти каза - на тези години не ти трябват тези добавки (да се чете организма ти е достатъчно активен в момента).Второто и много важно - всичко зависи и от това как тренираш, а не само добавките.Ти и най-добрите добавки да приемаш като не тренираш ефективно и качествено ефекта е нулев!Само пари на вятъра.Ти сам си написал - на 16 години си с 6 месеца стаж .... Ти си съвсем съвсем в началото още доста начинаещ, че директно да скачаш на добавки (т.е. да се чете ползите от тия добавки ще са или минимални или нулеви).
Ако искаш резултати прави правилните неща, а не глупостите, които всеки тийн прави!
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Борето на 26.02.14 11:04.
26.02.14
14:24
ДХЕА на тези години = нулев ефект. По-скоро се насочи към екдистерон + трибулус.
05.03.14
17:32
Защо да се насочва към трибулус? Протеин и креатин мисля, че е достатъчно, не тренира от много време, на 16 е.. защо му е трибулус? Специално за трибулуса съм се консултирал с инструктур, каза че няма смисъл, ако си мислиш, че ще качиш с него си вземи :)