калорекс

02.09.05
13:35

та доколкото знам този препарат съдържа вещества които спърат обработването на мазнини от организма и дори и да ядеш сланина единствения ефект ще бъде седенето над кенефа понеже съм заинтересован от продукта и ползването му в режим за маса(да се избегне качването на каквито и да е мазнини) има ли някой който може да каже нещо за продукта и по-специално по-подробно за начина му на действие

02.09.05
14:05

Не се заблуждавай, че с някякьв си продукт няма да качваш мазнини, ако не спазваш диета. Хитозана примерно го дават да попречи усвояването на 12 гр. мазнини от 1 гр хитозан (а дали е така, кой ще ми каже?!?). Т.е.:
1. много ме сьмнява ефективността на тези продукти, поне според предписаната от производителя;
2. ако вьобще са ефективни, то ще е до определено количество мазнини от храната (не да ядеш сланина);
3. мазнини можеш да качваш и от вьглехидратите (ти май си мислиш, че ако не ядеш мазнини не можеш да качваш такива);
4. не забравяй, че някои мазнини са много важни за организма, включително и за хормоналния баланс.
Сьвета ми е да не си даваш парите за такива боклуци. Правилния хранителен режим му е майката.

02.09.05
16:49

Мазнини се качвайт най - вече от излишъка на въглехидрати, не толкова от мазнините в храната. Блокирането на мазнините от храната няма да попречи на качването на такива, ако имаш калориен излишък, тоест, ако се храниш за маса и приемаш повечко въглехидрати, със сигурност ще качваш и мазнини, освен ако не си регулираш толкова финно диетата, че да качваш чисто (а това е трудно). Повечето режими за маса и без това наблягат на въглехидратите като основен източник на енергия, което значи, че блокирането на мазнините с нищо не помага.

02.09.05
16:59

да наясно съм,че мазнини могат да се качат от всякакъв калориен излишък,просто исках да разбера малко повече за действието на това лекарство

LO

16.11.05
04:54

Спира да ти се яде.
Това му е действието - личен опит.

SE

16.11.05
11:46

цена ??

а за усвояването на въглехидратите има един продукт calory emergency 1000 едно хапче спира усвояването на около 1000 kcal

този продук мисля да си го взема щото сега във нас има доста свинско месо а във свинското месо има доста мазнини и е по добре да го пия за всеки случай

Не пускай по 2 поредни поста ако имаш да добавиш нещо използвай промени, поста ти бе обединен
DJGorgio-Astor

11.12.05
09:58

и как по-точно ще постигне този ефект ако не е пройзводителска тайна разбира се хаха :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1