Циклично хранене и тренировки сутрин

23.02.14
21:54

Винаги тренирам сутрин на гладно преди работа,понеже по късно през деня нямам възможност.Интерисуваме дали е добре се съчетава сутрешно трениране с циклично хранене,при пложение,че ще трябва да хапвам само вечер.

Здравей, не би било проблем според мен.

25.02.14
09:33

Много сложна схема...
Зависи и от тренировката де, но ако е “прилична”, в смисъл, не бягаш на пътеката на 8-ма скорост и вдигаш розовите, а като си във форма сините гирички, си е багер.
Да речем тренираш от 8-9, после цял ден по задачки...ако има и нерви, пътуване.
Може да си вземеш някакви аминокиселини за след тренировка.
Т.нар. “воинска” диета е също добър хранителен протокол.

25.02.14
10:13

При мен е почти невъзможна комбинация - тренирам към 08.00 и към 14.00-15.00 съм просто озверял от глад, а в дните без тренировка това го няма и не се сещам за храна. Сега бях в много уморителна командировка, но без тренировки, и без проблеми изкарах повече  от седмица само на по една вечеря. Така, че не е въпрос на адаптация.

Вариант би било да се храниш следобед и после без вечеря, но ми звучи много много тъжно.

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 25.02.14 10:25.

25.02.14
11:35

Тренирам пет пъти седмично,като правя три силови и две кардио.Силово - цяло тяло,това е най-добрият вариант за мен.Правя клек - 50кг.,тяга-60кг.,гребане с щанга,ходещи напади,пиле клек и т.н. Отдавна съм зарязала розовите гири.Относно кардиото редувам монотонно и хийт - скачане на въже - обожавам го,крос тренажора ме натоварва повече от пътеката и там си правя интервално и за разнообразие пътека.Приемам и БЦАА на прах.На глад мога да издържам през деня,но вечер обичам да си хапвам и затова смятам да заложа на ЦХ.Но дали ще ми се отрази добре времето ще покаже.Идеята ми е разбирасе да сваля и малко мазнини.

25.02.14
11:40

Ами, има светлина, погледнато от моята призма:)
Пробвай само с аминокиселините след тренировка, да видим докъде ще изкараш през деня.
Може да върти дните също. Един ден с аминокиселини, един ден с лека салатка по обяд.
Може и да пропуснеш някоя вечеря, после тренираш сутринта и обядваш...
Има варианти...

25.02.14
12:03

Да наистина има варианти.Е ако се почувствам гладна може да хапна някое яйце,салата или малко ядки.Нямам намерение да си докарам здравословни проблеми.Благодаря за съветите.

Предварително се извинявам, че не създавам собствена тема а “спамя” тази, но тъй като щях да задам абсолютно същия въпрос .... Правя кардио сутрин (предимно HIIT) а към 5-6 часа вечер правя силови тренировки, тук идва и различието ми спрямо ежедневието на merilin .Въпроса ми е може ли по-този начин да кача активна маса и да намаля мазнините или трябва да се въоръжа с търпение и да си карам по старомодните начини вместо ЦД?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1