23.02.14
21:54
Винаги тренирам сутрин на гладно преди работа,понеже по късно през деня нямам възможност.Интерисуваме дали е добре се съчетава сутрешно трениране с циклично хранене,при пложение,че ще трябва да хапвам само вечер.
25.02.14
09:05
Здравей, не би било проблем според мен.
Много сложна схема...
Зависи и от тренировката де, но ако е “прилична”, в смисъл, не бягаш на пътеката на 8-ма скорост и вдигаш розовите, а като си във форма сините гирички, си е багер.
Да речем тренираш от 8-9, после цял ден по задачки...ако има и нерви, пътуване.
Може да си вземеш някакви аминокиселини за след тренировка.
Т.нар. “воинска” диета е също добър хранителен протокол.
25.02.14
10:13
При мен е почти невъзможна комбинация - тренирам към 08.00 и към 14.00-15.00 съм просто озверял от глад, а в дните без тренировка това го няма и не се сещам за храна. Сега бях в много уморителна командировка, но без тренировки, и без проблеми изкарах повече от седмица само на по една вечеря. Така, че не е въпрос на адаптация.
Вариант би било да се храниш следобед и после без вечеря, но ми звучи много много тъжно.
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 25.02.14 10:25.
Тренирам пет пъти седмично,като правя три силови и две кардио.Силово - цяло тяло,това е най-добрият вариант за мен.Правя клек - 50кг.,тяга-60кг.,гребане с щанга,ходещи напади,пиле клек и т.н. Отдавна съм зарязала розовите гири.Относно кардиото редувам монотонно и хийт - скачане на въже - обожавам го,крос тренажора ме натоварва повече от пътеката и там си правя интервално и за разнообразие пътека.Приемам и БЦАА на прах.На глад мога да издържам през деня,но вечер обичам да си хапвам и затова смятам да заложа на ЦХ.Но дали ще ми се отрази добре времето ще покаже.Идеята ми е разбирасе да сваля и малко мазнини.
Ами, има светлина, погледнато от моята призма:)
Пробвай само с аминокиселините след тренировка, да видим докъде ще изкараш през деня.
Може да върти дните също. Един ден с аминокиселини, един ден с лека салатка по обяд.
Може и да пропуснеш някоя вечеря, после тренираш сутринта и обядваш...
Има варианти...
Да наистина има варианти.Е ако се почувствам гладна може да хапна някое яйце,салата или малко ядки.Нямам намерение да си докарам здравословни проблеми.Благодаря за съветите.
04.03.14
21:36
Предварително се извинявам, че не създавам собствена тема а “спамя” тази, но тъй като щях да задам абсолютно същия въпрос .... Правя кардио сутрин (предимно HIIT) а към 5-6 часа вечер правя силови тренировки, тук идва и различието ми спрямо ежедневието на merilin .Въпроса ми е може ли по-този начин да кача активна маса и да намаля мазнините или трябва да се въоръжа с търпение и да си карам по старомодните начини вместо ЦД?