Kettle Clamp / пудовка от дъмбел

25.02.14
14:28

Здравейте,

Преди малко видях в интернет това приспособление и ми се стори доста интересно. Виждал съм подобни самоделки, но не и такива на които се закача дъмбел. Някой знае ли му името на български и дали е тренирал със такова нещо. Ето линк към американския сайт на производителя: Kettle Clamp и ето и едно видео:

.

Поздрави !

25.02.14
16:19

200 долара...

При това ще можеш само суингове да правиш. За тия пари ще си купиш истински пудовки.

25.02.14
16:50

наистина изглежда интересно, но е иронично да използваш оборудване за 500 лв (гирата шестограм е към 150 лв за 20 кг) за да заместиш нещо за стотина лева. И пак за суингове може и да става, но за обръщания и изхвърляния ще е неудобно. Но пък приложенията му за фермерска разходка и адаптация на нормален лост в такъв за успоред хват биха били полезни...остава някой гений като Валдис да го разкодира и да го пусне в масово прозиводство за 50-60 лв :)

Като евтин вариант за тежки суингове Рос Енамет беше предложил ето това приспособление

25.02.14
18:27

казано от Solomon Kane на 25.02.14, 16:50:

...остава някой гений като Валдис да го разкодира и да го пусне в масово прозиводство за 50-60 лв :)

Ай ся, шъ са убиждаме ли? :D Джаджата на пръв поглед си струва парите, съвсем отделен въпрос е дали ги заслужава. Съществуват множество приспособления, които са доста по-евтини, по-прости и вероятно по-функционални. На първо четене и на мен ми щъкват разни идеи и след интереса в темата за пудовката, почвам да се замислям дали да не заделя малко ресурси в тази посока. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 25.02.14 18:32.

25.02.14
20:02

казано от Valdis на 25.02.14, 18:27:

казано от Solomon Kane на 25.02.14, 16:50:

...остава някой гений като Валдис да го разкодира и да го пусне в масово прозиводство за 50-60 лв :)

Ай ся, шъ са убиждаме ли? :D

бе за човек като мене с две леви ръце, дето едно казанче да смени го усещам все едно трябва да поправя комуникационният модул на телескопа “Хабъл”....ми направо си като някакъв магьосник от приказките...не вярвам едни щипки да ти се опрат ;)

Има и едни сглобяеми пудовки дето се пълнят с тежести. Само съм ги мярвал в нета де

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 25.02.14 20:05.

25.02.14
20:17

казано от Solomon Kane на 25.02.14, 20:02:

Има и едни сглобяеми пудовки дето се пълнят с тежести.

Advanced Kinder surprise :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1