kреатин - кой?

15.11.05
20:00

искам да си взема по-голяма разфасовка креатин но се чудя между П&Б и Биотеч. На биотеч килото е 70 кина, на П&Б 50. 2рия качествен ли е според вас? И все пак биотеч е вносем мисля си че ще е по-добър. ако някой ги е ползвал - да си каже мнението.

П.С. някой взимал ли е таурин успоредно с креатин? наистина ли таурина действа или е поредната лъжа? Знаете ли цената му горе = долу?

BioTech предполагам, ще е по-добър.

15.11.05
22:34

залагам на П&Б , за сега пия техен протиен и съм доволен.. вноса знайш ли го.. твоя воля.. А таурина как да ти кажа - пих на JK и нямше кои знаи какъв ефект , някои протеини са обогатени на таурин като един гейнър на БиоТеч, цената му беше 6-7 лв за 50 или 100 гр ако не се лъжа , но провери все пак

по-здрав

RE

15.11.05
23:02

вземай смело на ОПТИМУМ. 33лв 300грама

15.11.05
23:05

Ако имаш пари Mushashi-300гр 55лв ако не Нутрим 20 кинта 200гр ;)

RE

15.11.05
23:12

Оптимум е по добре от нутрим
според мене даже и от мусаши.

15.11.05
23:31

оптимум ми идва скъпо, а на нутрим не искам, бг е все пак! та спрял съм се на П&Б(вепреки че са бг) и биотеч.
офтопик: онзи ден минах покрай един магазин и видях един креатин за 33 лв 500 грама, жълта кутия(с формата на висока консерва), но беше във витрината и не се виждаше марката, а аз бързах и нямах време да питам. Та някои знае ли коя е тази марка?

RE

16.11.05
09:35

ае ко му е скъпото бе земай оптимум.
а ако искаш БГ земи тогава нутрим.

16.11.05
09:58

Взимай на P&B ! Ползвам го 3-та седмица и съм предоволен.А и е много изгоден като цена !

16.11.05
10:13

трениращия, казваш че при теб действа - колко кг качи и силата колко ти се повиши за тези 3 седмици? по колко го пиеш? Аз мисля че в началото П&Б трябва да са мн добри за да привлекат клиенти, след това качеството ще падне

EA

16.11.05
10:29

[quote author=“just`a`man”]оптимум ми идва скъпо, а на нутрим не искам, бг е все пак!

е какво като е бг фирма ??? кат е бг и много е зле така ли ? пробваи и тогава говори е човек.аз нали пих на нутрим и бях доволен ! качесвто-цена=супер

16.11.05
10:39

ми замисли се малко бе пич - какъв е смисъла да взимам на нутрим след като 100 грама за 11 лева, а на биотеч 500 грама е 34 лева...при всички положения съм сигурен че биотеч са по-добри от нутрим.

16.11.05
11:37

Щом искаш голяма разфасовка си земи на АББ 1кг креатин 87лв

16.11.05
11:39

Усетих ефекта на креатина още на третия ден от зареждащата фаза.Пия го по 4 гр на ден.Увеличих броя на сериите с една и качих един сант на ръката.Комбинирам го с гейнър,глутамин и суроватка пак на P&B.Разбира се да видим след месец като го спра как ще стоят нещата...Качих и малко сила.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1