Гуарана

10.11.05
18:27

Еее.....видя ло се е че в Бургас няма от каде да се намери “Пируват” (днеска цял ден съм търсил по аптеките и нищу не намерих,като вляза в аптеката и като кажа пируват всички вдигат раце и казват това за първи пъ го чувам и нз какво е).
Така дее, да са върна на темата.Значи питането ми е за Гуараната какво действие има как се взима и тн. Всичко каквото знаете за Гуараната напишете си мнението.Поне този прдукт намерих  :wink: .
Благодаря ви предварително !!!!

10.11.05
21:31

Гуараната е просто източник на кофеин.
Определно повлиява на мастния метаболизъм,но чак пък толкова.
Смятам, че няма да има ефекта на фет бърнър.
Освен това възбужда и тонизира(както и кофеина).
Пие се сутрин и преди физическо натоварване.
Ако искаш вземи си някакъв бърнър не е задължително с Пируват да сваляш.

11.11.05
09:24

баба Внага ти го каза изчерпателно. Бих добавил само - 8 лв блистера  :P

11.11.05
12:14

Аз съм на мнението че от бърнарите няма никва полза.Пробвал съм мн бърнари и  ваобще не съм доволен.До колкото четох за пирувата бая се сваляло и не мога да разбера защо сравнявате пирувта с бърнера.Бърнера те кара да ходих до тоалетната по голяма нужда,а пирувата до колкото знам овеличава процента на горене на мазнини(при НВД  и употребата на Л-Карнетин).А за Гуарана до колко бях чул че тя потискала глада.
Ако нещата които съм чувал за тях са грешни.Пишете!!Знам че Питона ги разбира нещата.
Все пак е човешко да се греши и да стават грешки.

11.11.05
12:28

Хм, това за подтискането на глада не го усетих през лятото, но е вероятно! Тонизираше ме иначе гуараната. И си я взимах. Колкото до пирувата, заедно с Л-карнитин е екстра комбинация!

фат-бърнера има липотропни елементи, което изхвърлят и остатъчната част от храната, затова си ходил до тоалетната ;) И затова се приемат и фат-бърнери - за да ти махнат и остатъка от необработената храна. Отделно вече карнитин и другите му там горящи мазнините добавки, те вече посягат само над мазнините - подкожни и междумускулни ;)

11.11.05
22:31

Еххх...по-дяволите защо не мога да намеря “Пируват” :cry:
Сега се чудя дали да почна Гуараната.Л-Карнетин+Гуарана=??

13.11.05
12:01

Ми така е супер.
Сложи и зелен чай и по-добро от това здраве му кажи.

14.11.05
18:06

Никаде няма пируват.Но заелен чай с Л-Карнетин ще стане.
А да питам аз.Как трябва да взимам гуараната и в какво часово време
тъй като гуараната е източник на кофеин.

SE

14.11.05
21:22

ето тук има Пируват http://fitnessbg.com/

14.11.05
23:22

[quote author=“SeLeCt”]ето тук има Пируват http://fitnessbg.com/

Супер ся ще поръчам 1пируватче и 1L-carnitine на Megabolid, ще спретна една диета и просто съм 6-ти номер 8)

SE

14.11.05
23:36

пожелавам ти успех :D

15.11.05
15:12

Мерси много ся и аз ще си поръча. :lol:

15.11.05
21:25

Аре сега и аз си чакам почерпката за инфото  :P

15.11.05
21:34

И все пак малко инфо за Гуараната? Как се взима и какви дози и до колко часа?

LO

16.11.05
04:37

Ами аз я почнах 2х1, после 3х1 и така към 3 седмици.
В началото се изпотявах и свалих към 6 кг. за 2 седмици,

Имаше и диета 2600 -(500-1000КК) дневно.

Сега обаче (като се наситих) ефекта и се изразява в по-бързо преминаване
на умората. Пия 1-2 преди лягане когато съм жестоко изморен
и заспивам. Събуждам се отпочинал и способен за правене
на нещо. Жена ми обаче
като я пие след 18.00 не може да спи
до около 1-2-3 през нощта.

16.11.05
11:08

Мм нормално все пак има кофеин в Гуараната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1