Дневник

Темата е заключена.

Здравейте! Аз съм момче на 15 год, тежа 84 кг и съм висок 185 см. От септември месец миналата година съм ограничил приема на всякакви чипсове, снаксове и други боклуци, както и напълно премахнал безалкохолното, та вече съм отслабнал с 9 кг. На 29 ноември започнах с ходенето на фитнес и до началото на януари правих кръгова, след което ми направиха програма, по която работя в момента. Проблема ми е с храненето - ям, каквото има вкъщи, а когато съм на училище си взимам от стола (сготвена храна). Малко са ми мътни историите с хранителните режими и не правя нищо специално, но се надявам, като пиша тук и някой забележи, че има проблем с моето хранене, той да се разреши... :)

Хранене днес:
- 11.00 - сандвич с кашкавал и две кивита
- 13.25 - (след-тренировъчно хранене) банан
- 14.25 - един бонбон “Черноморец” (имаше рожденик)
- 16.00 - боб
Още не съм вечерял... ще пиша може би утре какво съм ял. Днес правих гърди:
- лицеви опори - 3 по 10
- лежанка - 3 по 8-10, с 45 кг първите две серии, а последната беше дроп-серия
- лежанка - горна част - 3 по 8-10 - с 35 кг първите две серии, а последната дроп-серия
- пек-дек - 3 по 10 - 45 кг първите две серии, а последната дроп, пак
- флайс - 3 по 10 - с 9 кг във всяка ръка първите две серии, а последната пак дроп

Снощи в 20.15 хапнах две филии, салата (домат, краставица, сирене) и св. печено месо (100-тина гр.).

Мнението беше редактирано от Сейхан Акманов на 25.02.14 08:35.

Днес няма да имам тренирвка, но пък ще напиша програмата за цялата седмица:
- Понеделник - Гърди
- Вторник - Почивка
- Сряда - Гръб, Корем
- Четвъртък - Почивка
- Петък - Крака, Рамо
- Събота - Почивка
- Неделя - Бицепс, Трицепс
Днес към 09.20 - три препечени филии с краве масло, сирене и кашкавал... и едно киви.

NS

25.02.14
11:12

казано от Сейхан Акманов на 24.02.14, 20:12:

Хранене днес:
- 13.25 - (след-тренировъчно хранене) банан

Според мен това далеч не е достатъчно....за каквато и да била цел.

Какво количество храна трябва да се приемa след тренировка?

Мнението беше редактирано от Сейхан Акманов на 25.02.14 11:36.

NS

25.02.14
11:55

То не е до количество, а до качество.Бърз въглехидрат и протеин е най-добрия вариант. Пр : два банана и протеинов шейк ; пиле с картофи , кебап върху ориз.... Като цяло ти е най-важното хранене за деня,чрез което възстановяваш и градиш.Това не означава 3 чинии манджа ;)

Останалото хранене днес:
- 13.10 - картофена салата, пил. пържола и малка питчица
- 15.05 - два банана
- 21.10 - боб, туршия, малко сирене и две чаши прясно мляко

Здравейте отново! Съжалявам, че ме нямаше, но нямах време, пък и без малко да се откажа от дневника, но пак съм тук!
Днес беше тренировка за гърди...
Храненето днес:
- 10.00 - три малки питчици със сирене и две чаши прясно мляко
- 13.10 - тренировка
- 14.45 - три варени яйца, две препечени филийки, три чаши прясно мляко и банан
- 16.40 - малко дробчета с лук, една от питчиците от сутринта и чаша прясно мляко
Още не съм вечерял и най-верятно ще пиша утре...

Значи....
Вчера вечерях картофена яхния, снежанка, малко орехи и накрая изпих един фреш от портокал и лимон.
Храненето днес:
- 9.25 - два сандвича с кашкавал и домат
- 12.45 - питка с пил. пържола и картофено пюре
По някое време изядох един шок. бонбон и това е общо взето... сега ще вечерям и после (утре) ще пиша ...

Значи... не вчера, а миналият ден вечерях спагети с някакъв италиански сос (имаше пилешко, патладжан....), снежанка, орехи (малко).
Вчера:
- 09.00 - сандвич с лютеница и кашкавал и чаша прясно мляко
- 10.10 - тренировка (гръб, корем... сега нямам време да напиша програмата...)
- 11.30 - нямах време за след-тренировъчно хранене и изядох само един банан
- 13.10 - огретен, малка питчица
- 13.20 - портокал
- 20.10 - някакво парче кекс или нещо подобно (съвсем малко)
- 22.00 - боб, две филии хляб, чаша и нещо прясно мляко и малко сирене
Тази сутрин - парче баница (нямаше друго, пък пак бързам за час... имам разни доп. часове преди даскало)
Днес нямам тренировка... и айде чао, че бързам!

Вчера:
- 12.30 - овчарска салата и пил.пържола
- 20.00 - лазаня
Днес:
- 08.30 - две препечени филийки с кашкавал и още две, но с лютеница и сирене
- 12.10 - пак лазаня
- 19.10 - тренировка - крака и рамо (утре ще кача тренировките от седмицата, съжалявам)
- 20.05 - боб, салата (зеле, царевица и моркови)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1