БЦАА

Темата е заключена.

Така мисля, че ме знаят повечето за това няма да се описвам.. Директно към въпроса искам да си купя БЦАА на прах, но и така не можах да си избера и някакъв суроватъчен протеин на изгодна цена. Какво използвате вие и какво бихте препоръчали ? :)
Цел за издръжливост, покачване на маса и същевременно намаляне на подкожните мазнини..

Темата беше редактирана от Йозлем Мехмед на 25.02.14 21:58.

25.02.14
22:33

Ами аз препоръчвам и пия на Bulk powders нещата. Вече, ако са ти проблем с намирането можеш да пробваш продуктите на MEX - American standart whey + BCAA 20K.

25.02.14
23:12

Здравейте, искам да попитам дали BCAA би повлияло на растежа? На 16г. съм 1.65 висок, 56кг, блъскам яко калций и витамин D3, но е смешно на тези години да съм с размерите на едно момиче... Стига ми да стигна до 1.78. Пиша тук , за да не пускам нова тема за глупости. Какво ще ми препоръчате и дали BCAA и Витамин А ще ми помогнат?

Йозлем, това е наистина многократно обсъждана тема, затова моля да разгледаш тези няколко дискусии.

Ще архивирам твоята, за да не се дублират.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1