24.01.14
17:49
В отдел /Храни/ има много богато съдържание на информация за храните , може би тази информация да се използва в калориен калкулатор ?
За адроид има страхотно приложение,което съм си свалил в телефона. Въвеждаш храните ,които ядеш и ти смята калориите автоматично. Има почти всякакви възможни храни ,а отделно може да си добавяш каквото липсва .като храна и калориийни дани. Отделно има и таблица в която следиш,колко процента са от белтъчини,въглехидрати и мазнини. Супер полезно е и е винаги в джоба ми ;)
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 25.01.14 07:05.
25.01.14
11:49
Калкулатори бол ,но доколко са верни не знам .
Тук в раздел хранене има супер много храни и тяхното съдържание е на 100% точно ( на тези които съм проверявал де )
А и е по удобно тук в сайта
Мнението беше редактирано от Cvetan Petrov на 25.01.14 11:50.
В приложението ,което ползвам данните могат да се променят ,както и да се добавят нови храни в съответните хранителни групи. Проверил съм си всичко по данните тук в сайта.Определено ми е много удобно докато си хапвам в обедната почивка да си чуквам на телефончето дневното ми меню. Така и не забравям какво съм ял през деня. Преди пробвах вечер да си ги смятам на компа ,но забравях какво съм ял :)
казано от Gergi_81 на 21.02.14, 19:38:
В приложението ,което ползвам данните могат да се променят ,както и да се добавят нови храни в съответните хранителни групи. Проверил съм си всичко по данните тук в сайта.Определено ми е много удобно докато си хапвам в обедната почивка да си чуквам на телефончето дневното ми меню. Така и не забравям какво съм ял през деня. Преди пробвах вечер да си ги смятам на компа ,но забравях какво съм ял :)
Как се казва приложението?