Съботно-неделна тренировка в Плевен

Прескочи до:

01.11.11
08:11

Здравейте, машини!

Днес, към 13-14 часа ще ходим с Ники Добрев да тичаме на сгурта. Нещо интервално ще е... Който му се идва да пише. Точен час ще дам по-късно, но ако на някой не му е удобно това време, ще го променим.

Edit:
Окончателно ще се ходи в 14 часа.

Мнението беше редактирано от Ceckooo на 01.11.11 13:03.

01.11.11
16:55

Понеже днес не успяхме да се организираме много добре, пиша от сега та да можем да дойдем следващия път повече хора.

Предлагам тази събота от 14 часа(пак) да се съберем на сгурта. Времето е променливо, на мен ми е удобно, но мога да преживея промяна... Комплекса ще го измислим на място.

Надявам се този път да се съберем, защото отдавна не сме правили сериозни тренировки...

Поздрави!

03.12.11
10:47

Днес от 14 часа ще има кросфит на сгурта.

30.04.12
15:40

Защо не правите вече тренировки? Няма ли да започнете пак?

26.02.14
15:34

Има идея, една традиция ще бъде възобновена:) Сега обаче ще е ъпгрейдната сериозно, заради присъствието на Марги.
Замисляме с новия летен сезон да организираме групови тренировки, както си знаем:) Само, че сега ще има и доста екстри...йога, рехабилитация, бегови и още...всичко обаче ни дойде спонтанно и е в идеен етап.
Ще търся откъде да си възобновя оборудването, че останаха само една 16-ка и една 24-ка. Ще трябват още по една от двете и една 32-ка. Халки, TRX, въженца, постелки за йога си имаме.
И така...:)
Стига да няма локационни сътресения, свързани с работата ми...живот и здраве, за рожденния ми ден, може и да почнем:)

26.02.14
15:54

Мога да нося две 20-ки, тъкмо да се запознаем.

26.02.14
16:16

само кажи и идвам!!!

26.02.14
16:44

За трибойци ще има специални отстъпки, ако се документира как тичат:)))
Въпреки, че Сашко е медалист от първите тренировки:)

За другарчето Вътов ще има специални бегови, знам че му се отдават. Както и за всички състезатели от Заимов:)

Сарафе, идеално ще стане за междинна тежест:)

Преди много се мъчехме, голям гърч. Сега ще наблягаме на техничната част, на разтягането...болежки, ако има някъде.
Е основната част няма да Ви я спестя, но...нека първо сме сигурни, че това е нещото което искаме да правим и оттам всичко е по-лесно:)

26.02.14
23:55

Славко, може да има спринт, в който да участват само трибойци :D   не сме за подценяване на късите отсечки, нищо че сме леко “дървени ” :P

Подкрепям идеята . Ако се получи с удоволствие бих присъствал :)

27.02.14
11:34

Шегувам се бе, за всеки ще има по нещо:)
Нали затова го правим, за разнообразие, за кеф...какво по-хубаво от това, да се раздвижиш на открито, да научиш нещо, да разтегнеш както трябва, да поскачаш...
Иначе, аз най си обичам надъханите лимонки...за тях ще си има гърч, няма как иначе:)

27.02.14
11:40

Вземи си една 50-ка, тъкмо да ги гърчиш повечко...даже може и две :)

27.02.14
13:48

Ейййй ,пишете ме и мен..само да не проспя спирката :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1