Възможно предозиране с BCAA?

23.02.14
23:56

Здравейте
От известно време забелязвам често ходене по малка нужда и то особено вечер. През точно 2 часа! Не взимам никакви добавки освен амино bcaa (в момента съм на amix elite raite)  от 8-9 месеца взимам бцаа или разтворими или на хапове, редувам ги.  Без прекъсване до сега!  Обаче от 5-7 дни ми направи впечатление ,че често уринирам а не аъм променял нищо в хран. режим нито приема на течности!?
Съвети!?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.02.14 09:03.

24.02.14
14:15

казано от fizy на 23.02.14, 23:56:

Здравейте
От известно време забелязвам често ходене по малка нужда и то особено вечер. През точно 2 часа! Не взимам никакви добавки освен амино bcaa (в момента съм на amix elite raite)  от 8-9 месеца взимам бцаа или разтворими или на хапове, редувам ги.  Без прекъсване до сега!  Обаче от 5-7 дни ми направи впечатление ,че често уринирам а не аъм променял нищо в хран. режим нито приема на течности!?
Съвети!?

БЦАА-то не е проблема 10000% :)

Пиеш ги с вода. Ключовата дума е вода.

24.02.14
23:12

Не мисля ,че ходенето по малка нужда през 2 часа е нещо притеснително , а напротив - нормално е , все пак на организма му трябва вода , а при спортуващ човек  още повече .По-скоро се притеснявай ако спреш да ходиш до малка нужда през 2 часа.

25.02.14
08:41

Е да де ама да ставам два пъти нощем до wc-то не ми се струва нормално, знам ли… !?

25.02.14
09:19

казано от fizy на 25.02.14, 08:41:

Е да де ама да ставам два пъти нощем до wc-то не ми се струва нормално, знам ли… !?

По-скоро се радвай, че ставаш защото има хора, които нестават :D

Силно се съмнявам да предозираш с BCAA и да се получи кофти ефект. Вземал съм по 30тина грама дневно и никви ядове.

25.02.14
14:19

не знам…  гони ме параноята и нещо си внушавам, но се замислих дали нещо не ме хваща диабет ли, знам л,  защото напоследък зверски ама зверски ми се яде сладко! Принципно съм на режим и не ям никакво сладко един път може би на две седмици изяждам шоколад или пия кафе със захар или чай със захар и ям сладки и т.н. Напоследък ми споделиха,  че може да е нещо такова, защото ми съхне устата и съм жаден доста… знам ли … Абе гони ме параноята сигурно :-)

Ти нормален ли си ?! Въздържаш се от сладко, затова обяснението, че ти се яде именно то е, че... имаш диабет ?!

25.02.14
15:02

Едни пълни кръвни изследвания и си готово .Без да се притесняваш какво може да е и какво не... 30-40 лв и си готов >>>  http://www.cibalab.com/products.php

25.02.14
22:20

Мдаааа… утре това ще направя вече си звех направление за кръв и урина… гледаха ме на ехограф и таз нанекна за простатата нещо...пффф ебаси и пенсията и простамол ще ме накарат да зоба хахах :-)

26.02.14
20:28

казано от fizy на 25.02.14, 14:19:

не знам…  гони ме параноята и нещо си внушавам, но се замислих дали нещо не ме хваща диабет ли, знам л,  защото напоследък зверски ама зверски ми се яде сладко! Принципно съм на режим и не ям никакво сладко един път може би на две седмици изяждам шоколад или пия кафе със захар или чай със захар и ям сладки и т.н. Напоследък ми споделиха,  че може да е нещо такова, защото ми съхне устата и съм жаден доста… знам ли … Абе гони ме параноята сигурно :-)

Често уриниране,жажда,желание за нещо сладко - едни от основните симптоми на диабета.За зрението няма да те питам,както и за рани.Отивай утре да ти правят профил.

25.03.14
20:14

здравейте
Направих си изследванията и нарочно не писах известно време, за да видя резултатите и от два дни имам отговор. Проблема беше в аминото на 100 %. БЦАА AMIX elite rate - пфф кофти са явно. Бях спрял да ги пия близо 4 седмици и от 3 дни ги пия и симптомите се появиха отново... това е извода!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.03.14 20:23.

27.03.14
23:24

казано от fizy на 25.03.14, 20:14:

здравейте
Направих си изследванията и нарочно не писах известно време, за да видя резултатите и от два дни имам отговор. Проблема беше в аминото на 100 %. БЦАА AMIX elite rate - пфф кофти са явно. Бях спрял да ги пия близо 4 седмици и от 3 дни ги пия и симптомите се появиха отново... това е извода!

Това не означава, че при всеки ще се получава така ! Жалко в твоя случай.

27.03.14
23:37

прати ми ги тия БЦАА да ги тествам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1