16.11.05
14:21
Някой може ли да ми каже кога се пие този продукт преди или след тренировка и колко време преди или след и с какво е хубаво да го комбинирам говоря като добавка некаф геинар или креатин или нещо друго благодаря предварително :)
Този много популярен анаболен стероид е получен от DHT. Той проявява слаба андрогенност и не ароматизира. Той може да бъде токсичен за черния дроб, когато се употребява в големи дози. Водната задръжка е страничен ефект при него. Това е много популярен стероид, който често се съчетава с Primobolan & Paraboian за релеф, други го съчетават с тестостерон за маса и сила. Жените често го използват, но може да се получи вирилизация, понякога дори и при малки дози. Използвалите го споделят, че мускулното наддаване получено от този медикамент е сериозно. Те са запазили почти всичко след прекратяване на препарата. Атлетите също са открили, че инжекционната е по-добра от оралната. Съществува и ветеринарна форма, която е американско или австралийско производство. Европейското производство на този препарат е предназначено само да хора. Дози в порядъка на 3-5мл на седмица за мъже, 1-2 мл на седмица за жени са най-често употребяваните. Оралното приемане на медикамента е 15 - З0 мг на ден за мъже и 5-10мг на ден за жени.
16.11.05
15:18
информативно се интересувам колко излиза един цикъл с stanozol
(stanabol,winstrol,STANOZOLICUM,WINSTROL TAB,STANOL и кое e най доброто от тия )
не е ли по добре да се изкаже някои дето е правил цикъл с него, а не да преписваме инфо-то от сите-овете!Ч
значи инфото сам го чел само че ми трябва някои които го е пил защото не знам как се пие в смисал кога преди или след трен. по точно времето :)
20.11.05
18:08
по-надолу съм постнал подобна тема, може да я видиш. Не мисля, че е толкова важно кога се пие.
ами не знам и аз просто имам само едно инфо на продукта и затова питам защото знам че всеки продукт започва да оказва влияние определено време след приемането си и заради това :) но мисля да го пия час час и половина преди тренировка :P
21.11.05
13:41
[quote author=“Randori”]ами не знам и аз просто имам само едно инфо на продукта и затова питам защото знам че всеки продукт започва да оказва влияние определено време след приемането си и заради това :) но мисля да го пия час час и половина преди тренировка :P
ми то ако някой продукт не оказва влиение след приемането си, защо изобщо би се пил!?
хах бате исках да кажа че секи продукт си има определено време след което почва да деиства :lol: а не че някои продукти не деистват след приемането им
21.11.05
22:52
Приятел, ти какво си мислиш, че като си биеш една инжекция и ше почувстваш нещо като почне да действа ли? :roll: Мислиш, че ще станеш супермен? Е, не е така. :wink: Физически няма значение кога ще го биеш, преди или след тренировка, само психологически, т.е. като си боднеш задника преди тренировка, отиваш в залата запален и почваш да блъскаш като животно 8) -моменталният ефект е чисто психологически. Ти знаеш ли, че съм виждал на един да му продават фалшив зоб (дадоха му олио за готвене в 10мл бутилчица от Тренболон), и оня като почна да тренира като луд и да яде като луд, вярвайки че е на химия, за два месеца порастна много видимо-е, не колкото ако верно беше на химия, но много повече от колкото ако не вярваше че зоби, разбираш ли?
Така че, бий си Винстрола през ден в едно и също време (пък и било преди тренировка :lol: ) по 100 мг, което обикновено е 2 ампули, зависимост от концентрацията, класическият Винстрол е в ампули по 1 мл със съдържание от 50 мг/мл.
Надявам се успях да помогна
22.11.05
10:38
[quote author=“Randori”]хах бате исках да кажа че секи продукт си има определено време след което почва да деиства :lol: а не че някои продукти не деистват след приемането им
ми това го знаем, за това има различни естери, на стероидите, които първо се деестерифицират, а след това молекулите на стероида реагират с рецепторите.
какво всъщност питаш?