Станабол(Боди рисарч)

Темата е заключена.

16.11.05
14:21

Някой може ли да ми каже кога се пие този продукт преди или след тренировка и колко време преди или след и с какво е хубаво да го комбинирам говоря като добавка некаф геинар или креатин или нещо друго благодаря предварително :)

16.11.05
14:35

Този много популярен анаболен стероид е получен от DHT. Той проявява слаба андрогенност и не ароматизира. Той може да бъде токсичен за черния дроб, когато се употребява в големи дози. Водната задръжка е страничен ефект при него. Това е много популярен стероид, който често се съчетава с Primobolan & Paraboian за релеф, други го съчетават с тестостерон за маса и сила. Жените често го използват, но може да се получи вирилизация, понякога дори и при малки дози. Използвалите го споделят, че мускулното наддаване получено от този медикамент е сериозно. Те са запазили почти всичко след прекратяване на препарата. Атлетите също са открили, че инжекционната е по-добра от оралната. Съществува и ветеринарна форма, която е американско или австралийско производство. Европейското производство на този препарат е предназначено само да хора. Дози в порядъка на 3-5мл на седмица за мъже, 1-2 мл на седмица за жени са най-често употребяваните. Оралното приемане на медикамента е 15 - З0 мг на ден за мъже и 5-10мг на ден за жени.

SE

16.11.05
15:18

информативно се интересувам колко излиза един цикъл с stanozol
(stanabol,winstrol,STANOZOLICUM,WINSTROL TAB,STANOL и кое e най доброто от тия )

16.11.05
15:37

не е ли по добре да се изкаже някои дето е правил цикъл с него, а не да преписваме инфо-то от сите-овете!Ч

17.11.05
11:55

значи инфото сам го чел само че ми трябва някои които го е пил защото не знам как се пие в смисал кога преди или след трен. по точно времето :)

19.11.05
23:06

ае бре пичове няма ли някои които може да ми отговори на вупроса :(

AN

20.11.05
18:08

[quote author=“Randori”]ае бре пичове няма ли някои които може да ми отговори на вупроса :(

по-надолу съм постнал подобна тема, може да я видиш. Не мисля, че е толкова важно кога се пие.

20.11.05
22:54

ами не знам и аз просто имам само едно инфо на продукта и затова питам защото знам че всеки продукт започва да оказва влияние определено време след приемането си и заради това :) но мисля да го пия час час и половина преди тренировка  :P

KP

21.11.05
13:41

[quote author=“Randori”]ами не знам и аз просто имам само едно инфо на продукта и затова питам защото знам че всеки продукт започва да оказва влияние определено време след приемането си и заради това :) но мисля да го пия час час и половина преди тренировка  :P

ми то ако някой продукт не оказва влиение след приемането си, защо изобщо би се пил!?

21.11.05
15:58

хах бате исках да кажа че секи продукт си има определено време след което почва да деиства  :lol: а не че някои продукти не деистват след приемането им

HR

21.11.05
22:52

[quote author=“Randori”]Някой може ли да ми каже кога се пие този продукт преди или след тренировка и колко време преди или след и с какво е хубаво да го комбинирам говоря като добавка некаф геинар или креатин или нещо друго благодаря предварително :)

Приятел, ти какво си мислиш, че като си биеш една инжекция и ше почувстваш нещо като почне да действа ли?  :roll: Мислиш, че ще станеш супермен? Е, не е така.  :wink: Физически няма значение кога ще го биеш, преди или след тренировка, само психологически,  т.е. като си боднеш задника преди тренировка, отиваш в залата запален и почваш да блъскаш като животно  8) -моменталният ефект е чисто психологически. Ти знаеш ли, че съм виждал на един да му продават фалшив зоб (дадоха му олио за готвене в 10мл бутилчица от Тренболон), и оня като почна да тренира като луд и да яде като луд, вярвайки че е на химия, за два месеца порастна много видимо-е, не колкото ако верно беше на химия, но много повече от колкото ако не вярваше че зоби, разбираш ли?
Така че, бий си Винстрола през ден в едно и също време (пък и било преди тренировка :lol: ) по 100 мг, което обикновено е 2 ампули, зависимост от концентрацията, класическият Винстрол е в ампули по 1 мл със съдържание от 50 мг/мл.
Надявам се успях да помогна

KP

22.11.05
10:38

[quote author=“Randori”]хах бате исках да кажа че секи продукт си има определено време след което почва да деиства  :lol: а не че някои продукти не деистват след приемането им

ми това го знаем, за това има различни естери, на стероидите, които първо се деестерифицират, а след това молекулите на стероида реагират с рецепторите.
какво всъщност питаш?

22.11.05
15:47

питам кога точно да го вземам боди рисарча колко време преди или след тренировка един два часа вапроса ми е колко време започва да деиства след приемането си :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1