27.02.14
22:15
Здравейте! Искам да попитам, ако отида да посещавам редовно фитнес с инструктор - неговата роля е да следи за правилните упражнения и да ги показва, нали така? А също и да изготвя индивидуален хранителен режим.
Интересува ме, дали следната програма е добре направена и съответно достатъчна за качване на мускулна маса?
Интересното е, че нито е упоменат някакъв времеви интервал, нито е даден грамаж, а още повече не е пояснено кога преди и след тренировката и какво точно да се приема като храна...
Ето това е хранителния “режим”...
Закуска:
4 варени яйца
овесени ядки с мляко или
мед или
1-2 филии със сладко
чай или кафе без захар
Обяд:
пилешко на скара или
варено или
телешко или
риба или
риба тон в собствен сос
+ ориз или варени картофи
+салата със зехтин
Следобедна закуска: кисело мляко с мюсли
Вечеря:
пилешко на скара или
варено или
телешко или
риба или
риба тон в собствен сос
+ салата със зехтин
Темата беше редактирана от Иван Георгиев на 27.02.14 22:15.
27.02.14
22:51
Здравей, не разбрах - това е режим, (про)даден ти от инструктор ли?
27.02.14
22:54
казано от Димитър Михайлов на 27.02.14, 22:51:
Здравей, не разбрах - това е режим, (про)даден ти от инструктор ли?
Продаден - добър ли е?
Мнението беше редактирано от Иван Георгиев на 27.02.14 23:04.
27.02.14
23:12
Да кажем, че са добри общи насоки. Вероятно е разполагал с повече информация за теб и е можело да конкретизирате, но дали е така или не - няма как да знаем само от написаното по-горе. :)
27.02.14
23:18
казано от Димитър Михайлов на 27.02.14, 23:12:
Да кажем, че са добри общи насоки. Вероятно е разполагал с повече информация за теб и е можело да конкретизирате, но дали е така или не - няма как да знаем само от написаното по-горе. :)
Това е пратено по мейла, без дори да се обсъжда нищо, като цяло съм доста разочаровам от отношението, предвид че съм нов във фитнеса! Каква храна е добре да се яде преди тренировка и след и колко преди и след тренировка като време е добре да се яде?
Благодаря!
Не искам да бъда груб но нещата който питаш са описани много подробно в раздел “харанене”. Дай малко информация за теб, години, килограми, вид структура на тялото, програма по която тренираш ...да даваш пари за онлайн режим е като да отвориш прозореца и да ги хвърлиш на вятъра :Д
28.02.14
13:10
казано от Кицо на 28.02.14, 10:40:
...да даваш пари за онлайн режим е като да отвориш прозореца и да ги хвърлиш на вятъра :Д
Изобщо НЕ съм съгласен с теб.Зависи на кого ги даваш и за какво точно..... :)
28.02.14
13:19
Съгласен съм с колегата @Кицо , ще дадеш парите си на вятъра. По-добре, ако имате инструктор да се довериш на него. :)
28.02.14
21:22
казано от Георги Петков на 28.02.14, 13:19:
Съгласен съм с колегата @Кицо , ще дадеш парите си на вятъра. По-добре, ако имате инструктор да се довериш на него. :)
Та тя е правена от инструктор..., само че жена, ако е от значение... Висок съм 1,88см. Тежа 86кг. Искам да кача мускулна маса. Знам, че трябва да наблегна на месо, белтък от яйца, извара, суроватъчен белтък - шейк, въглехидрати, набавени от ориз и картофи, въглехидрати като овесени ядки, отделно ядки - кашу, бадеми. Млечни продукти, салати,
Мнението беше редактирано от Иван Георгиев на 28.02.14 21:23.