28.01.14
16:19
Ако има фенове на Рамито, да слагаме снимки, клипове и материали за него.
Ей тия снимка са отскоро, по-точно от този месец offseason разбира се на 152кг.
Dennis James fb: “Why do we call him Big Ramy? Because he is bigger than big. Ramy after a nice long break is back on track and is getting even bigger. This is him today at 152kg 335lbs in what I call great off season condition. We have another month before he will start his contest diet so believe me when I say, New York is in for another surprise.”
Както се и разбира Рамито ще участва на New York Pro 2014. Нямам търпение да видя какъв “пакет” ще извади там.
Темата беше редактирана от Todor Stamatov на 28.01.14 16:20.
06.02.14
00:55
Ето нещо ново от Рами-то, дали не избухна, почва си подготовката за Ню Йорк “момчето”
Тука е 154кг, да *** и изрода нереален:
Ако “изчисти” до 134-135 кила до състезанието, ми се струва, че отново ще има унищожение, част втора !
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 06.02.14 00:57.
11.02.14
13:54
Insane legs ....
деба и огромния
след колко време е Арнолд Класик-а и г/д знаеш ли кой ще участва ?
12.02.14
13:58
Ето това е списъка за Арнолд-а:
Evan Centopani
Brandon Curry
Toney Freeman
Cedric McMillan
Victor Martinez
Edward Nunn
Ben Pakulski
Shawn Rhoden
Fred Smalls
Branch Warren
Roelly Winklaar
Dennis Wolf
Hidetada Yamagishi
——————————————
Рами-то няма да участва на Арни-то, а на New York Pro-to. Иначе Арнито е скоро от 27 февруари започва.
Ей тук има графика на състезанията:
http://www.musculardevelopment.com/news/bodybuilding-news/12327-2014-ifbb-pro-schedule.html#.UvthpM7FmHs
Нямам търпение да видя как ще излезе на Про-то Рами-то. Арнолда също ще да е интересен, Денис и Роден според мен са фаворити за него. Зависи и от формата им де.
26.02.14
13:16
Струва ми се, че Денис Волф ще го вземе.
Roelly Winklaar няма да участва. Претърпял е катастрофа с мотор и му е доста тегло в момента.
казано от dr jack на 11.02.14, 23:36:
Тоя някъде към края на 2014 му ще му правим 40 дни май.
Кофти хумор обаждаш, но е огромен Рами да. За 4 години или 3 какъв прогрес направи не е истина.
Роли иначе бая пострада от мотора :(
27.02.14
18:06
дано има здрави бъбреци, черен дроб, сърце, че с тоя зоб не се знае колко ще издържи.
на един негов колега режима :x
27.02.14
22:56
казано от WhiteWalker на 27.02.14, 18:06:
дано има здрави бъбреци, черен дроб, сърце, че с тоя зоб не се знае колко ще издържи.
на един негов колега режима :x
Това за някой 80-85 килограмов българин ли е ?
Че като за про атлет 600 мг тест на седмица бая малко ми се вижда..Те тук лапетата почват с по 500
А нещата дето взема за много малко
Мнението беше редактирано от Teen Power на 27.02.14 22:56.
По това разписание по-горе е дадено , че днес има състезание.Знае ли някой къде може да се гледа ?
28.02.14
14:08
казано от Teen Power на 27.02.14, 22:56:
на един негов колега режима :xТова за някой 80-85 килограмов българин ли е ?
Че като за про атлет 600 мг тест на седмица бая малко ми се вижда..Те тук лапетата почват с по 500
А нещата дето взема за много малко
малките пикльовци нека взимат колко душа им иска. Е тука имаше един дето направи бъбречна криза, пикаеше кръв на 20 и нещо години, хак да му е. Колкото до този цикъл, той е на Леврон от 99г. /тогава става 4-ти на Олимпията/ и не бих казал, че е малко. Освен ако не си някой хахо дето е готов да метне топа още на 30-40 години.
Мнението беше редактирано от WhiteWalker на 28.02.14 14:08.
28.02.14
15:15
Рамето сиг е на 3 грама тестостерон седмично,тея 150 кила на 170 ръст как ги мислите,генетика ли :D
28.02.14
19:00
казано от Castilo на 28.02.14, 12:44:
По това разписание по-горе е дадено , че днес има състезание.Знае ли някой къде може да се гледа ?
http://streaming.bodybuilding.com/2014-arnold-webcast/
А аз търся за силовите трибойци, доста животни ще участват, включително Маланишев и Клоков. Брандън Лили няма да участва заради контузия.
https://www.youtube.com/watch?v=rToprgHdQzw(rock)
Да и на мен ми е интересно да гледам силов трибой.Ако намериш нещо сподели един линк.
28.02.14
20:42
http://www.ustream.tv/channel/usapl-at-the-arnold-2014
e това е за трибойците
01.03.14
21:30
Флекса спечели 212-та и май вече на Олимпията другата ще е в Опън-а. Много го харесвам, ама е нисичък и това ще му попречи да е в челните места.
01.03.14
21:54
казано от WhiteWalker на 28.02.14, 14:08:
казано от Teen Power на 27.02.14, 22:56:
на един негов колега режима :xТова за някой 80-85 килограмов българин ли е ?
А нещата дето взема за много малкомалките пикльовци нека взимат колко душа им иска. Е тука имаше един дето направи бъбречна криза, пикаеше кръв на 20 и нещо години, хак да му е. Колкото до този цикъл, той е на Леврон от 99г. /тогава става 4-ти на Олимпията/ и не бих казал, че е малко. Освен ако не си някой хахо дето е готов да метне топа още на 30-40 години.
Не знам..Гледайки в интернет ако се доверявам разбира се циклите на другите този е сравнен като мравка със слон :D
02.03.14
12:28
Вълчо взе Арнито, ама публиката се оказа много куха, какви бяха тия боооо-та не знам ... Кухи лейки значи. Хубаво подкрепяй си твоите хора, ама не можеш да боооваш напълно заслужения шампион. Да е имало по-добри и да са му я подарили, разбирам, ама случая изобщо не беше такъв ....
Който не го е гледал:
1.wolf
2.rhode
3.ced
4.victor
5.evan
6.branch
———————————-
Бранч между другото беше много добре. В добро състояние беше и имаше яко плътност. Сед най-после излезе в добра кондиция и БДБ-а му е яко СИК. Шон беше в добра форма, ама Денис го оутмасна. Нещо детайлите в бедрата ми бягаха при него.
Денис явно е работил върху прасеца, защото беше по-добър от Олимпията, можеше да е в още по-добра кондиция, но масата си каза думата. Нещо само глутса не му беше в ред, ама при него май си е от генетиката.
Заслужена победа според мен и се получи страхотно шоу.Чака ни и страхотна Олимпия.
Нямам търпение и за Про-то, където Рами ще наказва.
Ето малко линкчета от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=jkf5LoFU0VM
http://www.youtube.com/watch?v=EKgVqpSNIrw
http://www.youtube.com/watch?v=Iubos-BKp_w
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 02.03.14 12:56.
02.03.14
14:58
Направо ги отвя, ще видим на олимпията какво ще става. Дано само отново не крият фаворита Фил от позиране с конкурентите ^^
Мнението беше редактирано от WhiteWalker на 02.03.14 15:04.
02.03.14
15:36
Шон и Седрик също бяха страхотни. Сед поне за мен в момента има най-добрия БДБ, много малко му трябва да отвява конкуренцията. Мисля, че раменета му малко изостават и ако подобри condition-a ще дръпне много.
Нещата са много близки вече и конкуренцията е убийствена. И аз се надявам да не дърпат така Фил при първата сериозна опасност. Кай беше водничък, но се виждаше, че с всяка минута се “изчиства” и се подобряваше, а Денис тогава беше и масивен и нацепен и Фил можеше да изглежда тесничък до двамата, те затова и го дръпнаха. Страхотна физика има, яко е нацепен, ама е narrow-че.
Отделно, че всичко ляво му е с една идея по-голямо. Обаче е перфектният избор за представил и шампион с тоя 3Д вид ...
Кофти, че Джей така си замина с тия контузии, още преди Олимпията 2011 с тия контузии и не го оставиха и си замина от картинката.
Рами-то обаче с тия 150 кила, до 2-3 години мисля, че ще го отвее.
Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 02.03.14 15:41.