Какъв протеин да си взема?

KA

16.11.05
20:36

ако може да ми кажете каква марка протеин да си купя...и точно какъв...искам да качвам маса...до сега не съм пил нищо...

SO

16.11.05
20:44

Дай малко по подробна информация за теб и с колко пари разполагаш ,и чак тогава ще може да ти се даде отоговор  :wink:

SE

16.11.05
20:56

Pro Gold 90
Mega Mass 3000
Pyre Whey Pro
Junior

стигат ли ти или да ти изброявам още

Вие ме учудвате с ваще теми я погледни из форума и ще видиш че това е 999999 такава тема !

16.11.05
22:02

[quote author=“SeLeCt”]
Mega Mass 3000

То това малко гайнер си пада ...

16.11.05
22:32

[quote author=“kaljio”][quote author=“SeLeCt”]
Mega Mass 3000

То това малко гайнер си пада ...

Че от кога гейнера не се води като протейн? Просто има повече въглехидрати.

SE

16.11.05
22:37

искам да ви  кажа само 1 че повечето от хорато досега НЕупотребявали хр добавки (протейн и гейнер) слагат под общ знаменател тези два продукта така че аз дадох няколко варианта !

KA

17.11.05
10:39

нема значение колко пари е коя за вас е най-добрата марка протеин...е да не е 33333333 лв.

SO

17.11.05
10:43

Щом няма значение колко струва аз ти препоръчвам Оптимум .Техният суроватъчен протеин е най-доброто което може да се купи с пари  :wink:

KA

17.11.05
17:59

О.К. само ше ви помоля да ми кажете ако занете и колко пари струват тия неща дето ми ги предлагате...щото тука в Кюстендил няма почти никви в смисъл трябва да си поръчам в аптека...абе сложно е ....та да знам колко пари ше ми трябват....та да знам дали да си поръчвам.(-_-)

18.11.05
15:11

ако мислиш да си купиш само един протеин и да търсиш резутати забрави...

KA

18.11.05
16:38

абе не бе аз ше си зема и креатин ама нз какъв протеин да си купа щото секи ми говори различни неща и...абе нема зна4ение май секи си има свое мнение и нема да ....абе нема зна4ение...мерси все пак на всички...ше си взема нутрим масс геин от 5 кила и готово!

18.11.05
16:45

Виж са ако си клиощав или неква жилка си земи гейнер защото с него се качва по бързо но качва6 и бая пове4е мазнини.В протеина има много по малко въглехидрати и от него няма да качваш мазно.
И щом от аптека ше зимаш маи само бг добавки мое да ти предложат така че си земи сурватката на нутрим или про голда или и двете и креатин и глутамин - зависи кокло $ имаш

18.11.05
17:01

зами си протеиче про голд :wink:

SE

18.11.05
17:16

днеска гледах един суроватъчен протейн на П&Б лабс и ми се стори страшен и мисля да си вземам от него цената му е 17 лв за 500 гр виждами се много добър

18.11.05
17:58

[quote author=“SeLeCt”]искам да ви  кажа само 1 че повечето от хорато досега НЕупотребявали хр добавки (протейн и гейнер) слагат под общ знаменател тези два продукта така че аз дадох няколко варианта !

Хахаха... че ти сам си го написал “протеин и гейнер”  :D :D какво да добавя повече

П.С. съжалявам за лекия offtopic

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1