Тренировъчна програма в домашни условия

Темата е заключена.

01.03.14
20:19

Здравейте, нямам необходимото време да ходя на фитнес, и затова единственият вариант е да тренирам вкъщи.
Имам дъмбели 2x(5, 7 и 10 килограма) и щанга с тежести до 25 килограма. Може ли да ми изготвите някаква примерна тренировъчна програма. Искам да кача малко маса, не искам да смъквам :)

02.03.14
09:15

За начало ще спретнеш някаква програма за 3 дена в седмицата ,като тренираш цялото тяло.
Например:
Клякаш с щангата на врата-3-4 серии
Лицеви упори-3-4
Мъртва тяга (даже и даа  ти е леко с лоста ,пак ще има ефект)
раменни преси с дъмбелите ,може и с лоста-3 4 серии
френско с лоста -3 сери
бицепсово сгъване с лоста или дъмбелите -3 серии

и общо взето е това. Като начало може да направиш първата тренировка само с по 1 сериия да видиш чисто технически ,кое как се изпълнява и да свикнеш. И всяка седмица добавяй по още една серия в упражненията ,докато стигнеш но 4-5 серии на упражнение.
И докато тренираш събирай парички за още тежести. Или като свикнеш с тези  се ориентирай към фитнес зала.

Има доста теми тук ,разрови се и чети. От мене това е съвета. Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1