16.11.05
22:18
здраейте здравеняци :)
искам да ви попитам на 16 год. съм 170 висок , 62 кг , и искам да взема да пия метан 5 мг. до сега сум тренирал 2 месеца като не трнирам сега от 1 седмица и ще почна пак като зема метанът.можете ли да ми кажете как да го пия и дали трябва да ходя на прегледи и да се кунсолтирам с личния си лекар.защото неразбирам досега съм земам само протеини+глутамин+креатин.надяваам се да ми помогнете...благодаря предварително
явно не е случайно това , че си се кръстил мишок. такъв си и такъв ще си останеш завинаги, дори и с 5 мг на ден.
какво толкова лошо съм написал.а и не ем обийдаи защото нямаш никво право. :x а и не съм се писал мишок а мишо кз(казанлък).
има ли някои по свестен да ми обясни моля...
[quote author=“mishokz”]здраейте здравеняци :)
искам да ви попитам на 16 год. съм 170 висок , 62 кг , и искам да взема да пия метан 5 мг. до сега сум тренирал 2 месеца като не трнирам сега от 1 седмица и ще почна пак като зема метанът.можете ли да ми кажете как да го пия и дали трябва да ходя на прегледи и да се кунсолтирам с личния си лекар.защото неразбирам досега съм земам само протеини+глутамин+креатин.надяваам се да ми помогнете...благодаря предварително
това стига за лок !
Виж са просто на тези години да прибягваш към такива неща просто е пълна глупост и безмислица тренирал си едва 2 месеца имай малко повечко търпение и малко повечко храна и готово а пък за метан и други неща от този вид ако си решил да взимаш просто има доста време.
[quote author=“AbSs”]Това Метан-а не беше ли газ?:”)
ГА Газ гризу е!Не стига ти че имаме един тинеиджър камикадзе ми и неуките и незнаещите барзат да се обадят!
16.11.05
23:03
[quote author=“DarkWolf”][quote author=“AbSs”]Това Метан-а не беше ли газ?:”)
ГА Газ гризу е!Не стига ти че имаме един тинеиджър камикадзе ми и неуките и незнаещите барзат да се обадят!
хахахха праф си
КАТО НЕ ЗНАЕТЕ ПО ДОБРЕ НЕ СЕ СРАМЕТЕ
[quote author=“DarkWolf”][quote author=“AbSs”]Това Метан-а не беше ли газ?:”)
Еми тоя “камикадзето” защо иска да диша газ-гризу?:”)
[quote author=“AbSs”][quote author=“DarkWolf”][quote author=“AbSs”]Това Метан-а не беше ли газ?:”)
Еми тоя “камикадзето” защо иска да диша газ-гризу?:”)
добре аможете ли да ми кажете какво да взема точно протеини и глутамин да кача кг и да заякна в краката защото имам састезание март месец 400 м спринт...
16.11.05
23:35
маса - гейнър, креатин, протеин .. може и амино
храна: белтъци и въглехидрати в големи количества.
Почети малко в сайта - там всичко е написано.
17.11.05
12:53
[quote author=“AbSs”]Това Метан-а не беше ли газ?:”)
така е, Метанът е въглеводород CH4 и при нормални условия е в газообразно агрегатно състояние.
Използва се като говриво, и понеже цената му в България е 42 ст./Л, накои таксита са сложили метанови уредби. Проблемът за автомобилно гориво е че плътността му е много малка, и е необходимо в автомобила да се сложи газова бутилка (една или няколко) поне с обем 100 Л, за да може да има около 200-300 км пробег.
Самата метанова уредба в момента в България се продава скъпо. Излиза че трябва да навъртиш поне 1000 км за да я изплатиш.
В България и в Европа метана се позлва за отопление на промишлени и жилищни сгради. Естесвено метанът е основна суровина за оргнаничен и от части неорганичен синтез.
17.11.05
18:56
[quote author=“kpo”][quote author=“AbSs”]Това Метан-а не беше ли газ?:”)
така е, Метанът е въглеводород CH4 и при нормални условия е в газообразно агрегатно състояние.
Използва се като говриво, и понеже цената му в България е 42 ст./Л, накои таксита са сложили метанови уредби. Проблемът за автомобилно гориво е че плътността му е много малка, и е необходимо в автомобила да се сложи газова бутилка (една или няколко) поне с обем 100 Л, за да може да има около 200-300 км пробег.
Самата метанова уредба в момента в България се продава скъпо. Излиза че трябва да навъртиш поне 1000 км за да я изплатиш.
В България и в Европа метана се позлва за отопление на промишлени и жилищни сгради. Естесвено метанът е основна суровина за оргнаничен и от части неорганичен синтез.
Кро брале с тия твой постове къртиш мивки
Пича съвета ми е да не взимаш никакъв метан,първо вземи всичко което може да ти даде тялото ти(организма)!Аз тренирам 2. год. и 6 мес. от година и половина тренирам 4 пъти седнично и от януари тази години до сега съм качил 18 кг. което е възхитително за мен лично от 72 на 90 като съм направил само един цикъл с геинер+креатин+гултамин+таурин.И вече месец съм в застой.Така,че като стигнеш такова състояние тогава мисли за стероиди!
18.11.05
11:41
[quote author=“mishokz”]здраейте здравеняци :)
Нищо недей да взимаш, а за метан изобщо не си и помисляй. Първо си много малък, второ си тренирал ужасно кратко време и трябва да свикнеш с мисълта, че разултатите идват бавно. За такива неща може да мислиш след години. Разгледай другите теми, за да видиш какво мже да ти се случи от тази химия. Тренирай си, яж си, спи, по-нататък може да почнеш да взимаш протеини и разни други добавки. Незнам кой те надъхва за химия, но не го слушай. Иначе си загубен, почнеш ли да се зобиш сега, просто ще се прецакаш жестоко.
18.11.05
11:43
Брат, кво като си в застой, не ти ли стигат тези килограми? Я кажи как качи толкова много, и аз искам :shock:
18.11.05
11:56
[quote author=“SeLeCt”]Кро брале с тия твой постове къртиш мивки
ми не става ли въпрос за това?
18.11.05
12:14
ми ако е форум за автомобили и горива става ма това е форум за bodybilding
[quote author=“kpo”][quote author=“AbSs”]Това Метан-а не беше ли газ?:”)
Ето виждате ли? Сложно нещо е това Метан-а и не може всеки току-така до го ползва, особено хора ненавършили 18 години и следователно нямащи шофьорски книжки :”)
18.11.05
16:06
Ето виждате ли? Сложно нещо е това Метан-а и не може всеки току-така до го ползва, особено хора ненавършили 18 години и следователно нямащи шофьорски книжки :”)
умна мисъл е това :idea: :idea: :idea:
18.11.05
16:18
[quote author=“SeLeCt”]ми ако е форум за автомобили и горива става ма това е форум за bodybilding
да да но не питаха ли именно за природния газ?
То и другите са забелязали същото!
18.11.05
16:45
пич не говори за горивото метан че тука какви ги има бисети че хванат да си купат гориво и да се отроват
18.11.05
17:06
[quote author=“gnom”][quote author=“mishokz”]здраейте здравеняци :)
Нищо недей да взимаш, а за метан изобщо не си и помисляй. Първо си много малък, второ си тренирал ужасно кратко време и трябва да свикнеш с мисълта, че разултатите идват бавно. За такива неща може да мислиш след години. Разгледай другите теми, за да видиш какво мже да ти се случи от тази химия. Тренирай си, яж си, спи, по-нататък може да почнеш да взимаш протеини и разни други добавки. Незнам кой те надъхва за химия, но не го слушай. Иначе си загубен, почнеш ли да се зобиш сега, просто ще се прецакаш жестоко.
Това се казва приказка!!!!МИШООООО тренирай си пич и ако след 1 година още не си се отказал ще те приемем в клуба на истинските атлети със спортен дух и тяло :)))не се сърди мойто момче ама на твойта възраст е нормално много скоро да ти писне.Особено през лятото в залите е пълно с хора като теб дето правят грешката да се назобят и след като дори зоба не ги превръща за 2 месеца в изроди се отказват като за спомен им остава некой друг увреден орган :)
19.11.05
13:11
при взаимодействие с кислород метана гори ;)
за въглеводорода говоря не за хапа ;)