03.03.14
03:00
Искам да започна да взимам азотен бустер и искам да ви попитам за някоя марка да ми препоръчате? Цената не ме интересува ,търся нещо наистина качествено.
Препоръчаха ми едни приятели да си взема myocell някой има ли мнение за този продукт?
Основната ми цел е да си повиша силата на някои базови упражнения и да кача още малко маса. В момента съм в някакъв застой от около 5-6 седмици стоя на едни и същи килограми.
Темата беше редактирана от Стефан Неделчев на 03.03.14 03:02.
И аз сега съм пред тази дилема ,и ако може да коментирате със съвети за евтин и скъп вариант,понеже мен ме интересуват по-бюджетните решения.
Иначе от това ,което съм пил animal pump -хич не го усетих. А от един евтин вариант на scitec power3d бях много доволен. Адски вкусно нещо беше и нямаше бучене в главата и изтръпване на ръцете.
Но определенео нямам особено наблюдение по въпроса. Само за Анимала .разбрах ,че е супер скъп и прехваен продукт.
Ето за това все хубави неща чета и мисля да го пробвам MEX - N.O. Max
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 03.03.14 07:07.
Работни килограми можеш да качиш да, но физични едва ли. Myocell в момента доста се харчи и харесва. Добри съставки, но малко дози и висока цена. Щом парите не са проблем смятам, че е твоя продукт.
Преди време бях голям фен на бустерите, ама вече не съм. Минах на агматин с някоя друга екстра преди трен и не смятам на този етап да го променям.