Протеин и Л-карнитин

16.11.05
23:35

Здравейте.Зна4и искам да взимам протеин и л-карнитин.Да махна корем4ето и мазнините да заякна и да се урелефя.Какво можете да ми кажете за тази комбинация.Ефективна ли е.Трябва ли да знам нещо.Също така ако може да ми кажете и марки и цени за да си направя сметка.10х предварително

16.11.05
23:43

Само ще ти кажа ,че добре си се ориентирал към л-карнитина.Супер полезен е и няма странични ефекти!

SO

17.11.05
08:36

А ти с колко пари разполагаш?Има бг марки приемрно нутрим техният Л-карнетин е около 20лв. и про голд90 е 17 лв килограма,но все пак ако разполагаш с повече пари може и нещо по качествено да си вземеш  :wink:

17.11.05
12:44

ами смятам да вложа кам 50 лв
ама ме интересуваше дали комбинацията е добра
в смисал да не си обиват ефекта
нещо такова да не се получи

18.11.05
12:12

айде де някой няма ли да каже нещо

18.11.05
14:52

И аз съм се чудил дали двете неща са съвместими, като искаш да качваш маса и едновременно да сваляш излишни мазнини. Ако някой компетентен отговори и аз ще съм му благодарен.

SE

18.11.05
16:01

хахха ми как да не са съвместими бре хора протейна се пие за да се запази качената досега ММ а л-карнитина за изгарянето на мазнините по тялото и оформянето на релефа

18.11.05
18:34

добре де ми тогава няма ли някав начин хем да качвам ММ хем да свалям мазнините? :?:

18.11.05
19:37

А няма ли начин да харча пари без да свършват... :D Мн трудна мисия си си избрал,по лесно ще ти е според мен първо да качиш мускулна маса,а после с една хубава НВД диетка,кардио и Л-карнитин да си барнеш релефа...

SE

18.11.05
22:15

има начин приятелю ма трябват доста кинти за тоя начин да знаеш

18.11.05
22:22

[quote author=“SeLeCt”]има начин приятелю ма трябват доста кинти за тоя начин да знаеш

Тайната е в подхода, не в кинтите ;)
Опитът ми го показа, както и съветите на някои хора разбира се

SE

18.11.05
23:00

аз да ти кажа че всичко е свързано с парите сигорно и затова ще ми кажеш че не е вярно как ще си купи л-карнитин,птотейн и други добавки без пари - от небето ли ще му паднат

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1