Изтъняване в китките

04.03.14
09:32

Здравейте. За тези ,които са чели дневника ми знаят как тренирам,а за тези ,които не знаят ще поясня набързо
Работя през ден-два по 12 часа и почивам общо взето така: понеделник,сряда,събота,неделя,вторник,четвъртък,петък.
Така ми се въртят дните в седмиците през месеца.
Тренирам с двудневен сплит :КРАКА,ГЪРДИ,ТРИЦЕПС    ГРЪБ,РАМО,БИЦЕПС
Тренирам с по 3 упражнения на мускул и общо около час и 20 до час и 30 мин.
Напоследък обаче освен ,че имам някакъв застой(последната седмица) забелязвам ,че китките ми доста изтъняха. Взимах креатин монохидрат и протеин. От 1 седмица насам съм само на БЦАА преди и по време на тренировка и протеин след тренировка ,както и сутрин на гладно. Калорийния прием ми е око 3000ккал на ден. Висок 188 85кг. 
Не знам дали нещо преттренирам или от спирането на креатина е това,но определено китките и глезените ми станаха направо кокалести. Чистене на мазнини ли е това...или нещо друго. Наистина нямам никаква идея. От около два месеца тренирам по двудневния сплит ,дали да мина на тридневен ,да дам малко повече време за почивка на мускулите.
  Дайте съвети и мнени.Ще съм благодарен

Качвам и снимка да се види нагледно проблема. Винги съм бил с тънки китки и глезени,но напоследък станаха направо кокалести. Обиколката ми е 17см. Не съм я мерил преди и не знам колко е била,но ми се вижда по-тънка.

Темата беше редактирана от Gergi_81 на 04.03.14 09:36.

Заблуждаваш се според мен. Китката и глезенът са непроменяеми (надолу) обиколки, освен евентуално при рязко отслабване.

04.03.14
10:21

Може предмишницата да е станала по-голяма и оттам чисто визуално китката да ти изглежда по-малка.

04.03.14
10:31

Там няма мърдане, ако ще те успокои и аз съм 17ка, нямам как да качиш мускул на китката, че да свалиш. Остава кокали и малко кожа и подкожна мазнина евентуално.

04.03.14
10:43

Не бе хора. Аз я виждам ,че е по-кокалеста а и часовника ми доста “хлопа” Преди беше по-плътно по ръката ми. Може ли да е имало някаква водна задръжка от креатина и сега водата да я няма. И като цяло може ли от претрениране да се заслабне така?т.
А като цяло и предмишницата ми е изтъняла/ Бицепс и трицепс си вървят добре ,но “бутилката” хич я няма и заслабва. А от време на време усещам леки болки в китките и нямам сила да държа здраво разни неща на работа.(болки е силно казано де.) Някаква перманентна умора усещам в китките. За това си мислих нещо като претрениране. Но не искам да си давам почивка . Чуствам се страхотно като тренирам :)

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 04.03.14 10:49.

04.03.14
15:51

Внушаваш си братле ;) Китките няма как да отслабнат.. моите са 20см и не са мръднали нито на горе нито надолу.. ;д

04.03.14
15:52

А и не спомена как си я мерил, в смисъл от къде от 0-см или от 1-см както е при метърите ?

06.03.14
23:03

Може ли да е имало някаква водна задръжка.

Да,може и най-вероятно е това.

Мнението беше редактирано от slayer на 06.03.14 23:04.

06.03.14
23:55

казано от slayer на 06.03.14, 23:03:

Може ли да е имало някаква водна задръжка.

Да,може и най-вероятно е това.

:D :D :D

08.03.14
19:51

Хлапе,въпреки че се смееш ще си направя труда да ти отговоря-в тялото има различни видове мазнини,най-отгоре е покрито с един “термален” или още наречен “златен запас”слой мазнини,когато той свърши,се получава цялостно изтъняване,не е много но го има,затова на човека ръката му изглежда по кокалеста,а самият кокал, че не се променя  това е ясно на всички.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1