Тренировки в домашни условия

23.02.14
12:03

Добър ден,трябва да помогна на майка си с изготвянето на някаква програма,която да може да е прави във вкъщи за по-добър тонус и стягане колкото може...Бихте ли ми помогнали..Смятам че трябва да са две тренировки-за горна част и долна част на тялото ,но до там съм стигнал с мъдренето ...

23.02.14
12:57

Ако искаш да помогнеш на майка си, намери специалист, който да и изготви програма съответно нуждите и възможностите.
След като ти самият не си такъв, вероятността не само да не и помогнеш, а и да и навредиш е голяма. В най-добрият случай, няма да има никаква полза от “помощта ти”. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 23.02.14 12:59.

23.02.14
13:43

Трябва ли да ти обяснявам,че в България не всеки има възможност да използва специалист....Или не си запозната с тези неща...

23.02.14
17:43

Явно не съм запозната. ;) Тогава продължавай да мъдриш програмата. Наготово без нищо като информация и първоначален план на тренировките, много се съмнявам че някой ще ти помогне...поне не и адекватно.

Възползвам се от тази тема (да не пускам нова излишно), за да задам въпрос. Аз си тренирам у нас. Хол голям, място бол...само желание да има. Та конкретно: тренировките ми са свързани с много подскоци и по-интензивни движения, при което  започнах да усещам болка в глезените. Играя боса, защото ми е по-удобно. Чудя се дали това има отношение към болката и трябва да слагам някакви гуменки, или просто тази част се натоварва повече и трябва да си давам достатъчно почивка. Ако някой тренира или е тренирал вкъщи, моля да сподели по копитца или чепици играе. Питам сериозно. Мерси!!!

11.03.14
21:09

казано от Малечка Палечка на 04.03.14, 21:06:

Възползвам се от тази тема (да не пускам нова излишно), за да задам въпрос. Аз си тренирам у нас. Хол голям, място бол...само желание да има. Та конкретно: тренировките ми са свързани с много подскоци и по-интензивни движения, при което  започнах да усещам болка в глезените. Играя боса, защото ми е по-удобно. Чудя се дали това има отношение към болката и трябва да слагам някакви гуменки, или просто тази част се натоварва повече и трябва да си давам достатъчно почивка. Ако някой тренира или е тренирал вкъщи, моля да сподели по копитца или чепици играе. Питам сериозно. Мерси!!!

Мисля, че трябва да слагаш маратонки с по- дебела подметка, за да не ти се набиват краката, не тренирай боса :)

27.04.14
22:20

Някой може ли да ми предложи примерни тренировки за корем в домашни условия ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1