Помощ за ръцете

SL

16.11.05
15:08

Здравейте момчета ! Бих искал вашия съвет отностно моя проблем.
От 3-4 месеца съм в застой с ръцете и милиметър не са мръднали 40см. точно. Програмата ми за ръце :
Бицепс:
1. сгъване на щанга от стоеж: 4х8-10
2. сгъване с дъмбели от седеж: 3х8-10
3. концентрично сгъване: 3х8-10
Трицепс:
1. френски преси с щанга: 4х8-10
2. екстензии с дъмбел зад врат: 3х8-10
3. разгъване на скрипец: 3х8-10

Имам стаж в залата година и половина. Играх ги в суперсерии и пак нещо не върви:( Храня се както трябва взимам суроватъчен протеин, креатин, глутамин, трибестан, кленбутерол и не съм мръднал в ръцете специално. Дайте някакъв съвет или някаква примерна програма с която да продължа да раста:) Мисля че стеройдите са най-лесното решение, но съм твърдо решен да  не посягам към тях! Благодаря предварително

KA

16.11.05
15:54

пробай да смениш упражненията...

16.11.05
16:17

за бицепса смени концентрираното със скотово и сгъването от седеж пробваи да го праиш с хват чук

SL

16.11.05
18:10

Добре мерси ще пробвам пък времето ще покаже:) Ама е кофти ръцете ми са изоставаща група за жалост

16.11.05
23:12

Хехе кви са тия 8-10 повторения. Смъкни ги на 6-7 и сложи повече тежести.
Според мен метни концентричното сгъване и разгъването на скрипец като първи упражнения. За трицепс можеш да добавиш още 1 упражнение, например кофички или лег с тесен хват.

17.11.05
00:31

[quote author=“Mr_Muskul”]Хехе кви са тия 8-10 повторения. Смъкни ги на 6-7 и сложи повече тежести.
Според мен метни концентричното сгъване и разгъването на скрипец като първи упражнения. За трицепс можеш да добавиш още 1 упражнение, например кофички или лег с тесен хват.

Не виждам проблем да се тренира с 8 - 10 повторения. Може би само първото упражнение трябва да е по - тежко, до 6 повторения.
И така са си добре подредени упражненията - от най - тежкото към по - леките.

17.11.05
12:04

При мен до 6 повторения дава най-добър резултат при ръцете. Предизтощаването също трябва да се опита.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1