Хранителен режим.

04.03.14
23:09

Здравейте,аз съм момиче на 17 години,висока съм 1,71 и тежа 43 кг. Таа искам да попитам какъв хранителен режим трябва да спазвам,за да задържа тези килограми ? Ето го и моя до сега:
Закуска в 8:30 часа.
1 ябълка + 150 грама кисело мляко или 2 белтъка направени на омлет с зелена чушка и лук.
Втора закуска в 11 часа.
Плод ябълка или портокал.
Обяд 13 часа.
Зелена салата или супа + люти чушки.
Последно хранене в 17:30.
Кисело мляко и ябълка направени като плодова салата.
Също така ям не всеки ден,но през 1-2 дена по 1-2 парченца черен шоколад.
Другия въпрос е дали този хранителен режим е добър ?
Благодаря предварително !

Темата беше редактирана от Rosinkatta Bee на 04.03.14 23:14.

Това хранене е трагично, пълно безумие.
Отдели време за четене на сайта.

04.03.14
23:17

Това ми го казаха и други хора и го знам много добре. Прочетох доста неща тук и в други сайтове,но ми трябва примерен хранителен режим да знам  какво да ям.

04.03.14
23:59

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.03.14 07:05.

05.03.14
07:17

Разгледай женските дневници ;)

05.03.14
09:43

Благодаря.

Трябва да КАЧИШ, а не да задържаш тези килограми иначе много скоро ще пуснеш тема “Защо нямам менструация от 5 месеца”

05.03.14
21:38

Ами то честно казано вече стана това с цикъла. Колко трябва да кача ?

За жалост не ме изненадваш с отговора си.. но това не е хубаво.. Еми на ръст 171 просто НЕ е здравословно да тежиш 43кг.. според мен трябва да качиш ПОНЕ 7-8 кг, НО естествено не предимно от мазнини, тъпчейки се с вредни храни :) Добър хранителен режим съчетан с физическа активност ще ти позволи да качиш тези килограми и да се чувстваш и изглеждаш добре

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 05.03.14 21:57.

06.03.14
08:41

Мерси за съвета и за мнението.Ами аз тренирам всеки ден и не ям вредна храна,може в седмицата 1-2 пъти да изям примерно един кроасан,но нищо пвоече. Ям черен шоколад по 1-2 парченца през няколко дена,защото ми казаха,че той няма толкова много мазнини и може да се яде по-редовно,разбира се не прекалявам с него. (: Хляб не ям,мазни неща също не ям,сладки и такива неща. Ям предимно салати,плодове и супи. Гледам да ям все здравословни неща. Имам едно запитване,може ли да се яде примерно по една филийка пълнозърнест хляб на ден ?

Мнението беше редактирано от Rosinkatta Bee на 06.03.14 08:42.

Може, трябва да наблягаш и на източниците на протеин - месо, яйца, млечни. Не виждам да си написала такива неща, само с плодове и зеленчуци не става. Супите са ОК само ако са домашни, а не купешки от типа на Маги.

06.03.14
18:35

Аз готови супи не ям,правя си ги сама и гледам да няма мазнини и т.н. Месо от малка не ям,яйца и кисело мляко си ям. Да попитам още нещо сурови бадеми и кашу може да се яде на ден по 30 гр. най-много,нали ? Аз ям кашу по 30 гр. през няколко дена,все пак да не прекалявам.

06.03.14
22:04

Ядки можеш да ядеш всеки ден по 50гр,няма от какво да се притесняваш. ;)

06.03.14
22:53

Ами на мен ми казаха,че те са много калорични и да ги ограничавам по 30 гр. на ден и то да не е всеки ден. Аз обожавам кашуто и за това ям,но по малко и рядко.
Благодаря все пак за съвета. (:

07.03.14
07:41

Сам си прецени. Аз не виждам нищо калорично. :) http://www.bb-team.org/hrani/group/yadki-i-semena

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 07.03.14 07:43.

07.03.14
11:19

Ами не са кой знае колко калорични,значи мога да ги ям всеки ден,но в определено количество.
Благодаря отново. (:

IS

10.03.14
09:50

А,кое налага да поддържаш толкова ниско тегло и то на тоя ръст ? Просто не го проумявам......

Яж си ядки редовно,както и черен шоколад с по-високо съдържание на какао.Както ти казаха и по-горе качи 7-8 кг.,защото освен здравословни проблеми друго няма да получиш.

10.03.14
09:58

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

10.03.14
13:45

Ами не знам просто преди време реших да отслабна и стана много бързо и сега си ям,както трябва поне до колкото ми е възможно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1