14.11.05
17:16
здравейте
вижте какво открих
http://www.analytica-bg.com/a_shop/pages/dietary/
и по точно НатюрПРО
пише че е протеин ама дали става за нещо ???
затова питам вас да дадете вашето мнение.
14.11.05
17:34
аз ли не виждам или 20 кг са 24 лв
ми то това си струва да си го вземеш само заради цената заеби ако има по голям процент белтъци от
40 % аз ще си взема 10000 %
ако някой знае ко е да казва това много ме зайнтересува ??май е некфо брашно
а ако можете да кажете и за тоя продукт Глутен 85
http://www.analytica-bg.com/a_shop/viewbr/&br_id=7
още малко инфо :
“По същество НАТЮРПРО представлява ензимно неактивно, стабилизирано, фино, пълномаслено соево брашно, произведено от олющена, специално селектирана жълта соя.
Използува се в рационалното и диетично хранене за задоволяване на протеиновия дефицит в храната, като заместител на част от холестерин-съдържащи продукти от животински продукти (пълномаслено мляко, яйца, мас и сланина), като адаптив към формулите за диетични храни - при непоносимост или алергия към определен вид протеин.
НАТЮРПРО не участва в образуването на глутен. В присъствие на подобрител, в количества 1-1.5% НАТЮРПРО, хлябът увеличава обема до 5% и едновременно с това подобрява картината на порите
По своите функционални качества и гранулометричен състав НАТЮРПРО е аналог на германския продукт НУРОПАН. Състав: Усвоим протеин - мин 37%; Инхибитор на трипсина - отсъства. “
14.11.05
20:01
и аз това се питам ако става да си го поръчам :D
никой ли не знае нещо по въпроса ?
15.11.05
21:52
некфо брашно е ама дали става за нещо незнам
[quote author=“SeLeCt”]некфо брашно е ама дали става за нещо незнам
За Хляб става :idea: :wink:
16.11.05
12:38
дали ??колко ли е белтъчното ,липидното и въглехидратното съдържание ??
16.11.05
12:39
[quote author=“MyBODY”]
За Хляб става :idea: :wink:
ХАХАХАХААХ рулирате тука
:D :D :D :D :D
17.11.05
12:14
На мен ми се струва че това се предлага на големи хлебозаводи и сладкарски цехове за постигане на по добри ре зултати в хранително вкусовата промишленост и в производството им Аз досега не съм чувал за какъвто и да е протеин (хубав) които да струва под 18-19 лв/кг а това е 24 лв за 20 кг тука маи има нещо гнило Пък и ако отворите саита и се поровите ще прочетете че тия продукти помагат за увели4аване на обем на хлебните изделия И на вас ли ви се иска да се надуете като топъл хляб и като изстинете да се свиете пак така Тука маи има нещо гнило Но всеки сам си решава 8)