16.11.05
21:29
Според вас готино тяло ли има Миро от Big Brother 2
16.11.05
21:37
Кой е тоя ???
16.11.05
21:46
хахха МИРО тоя най здравия дето е високия баскетболист ,мъжът на ЕЛЕНА
Ствава пак,обаче не отговаря на моя вкус и цели.В мойта зала пускат биг брадър вместо музика(иначе не го гледам изобщо) :shock: :lol:
16.11.05
21:57
А за нас, които не гледаме биг брадър, може ли една снимчица да покажеш? Така ще знаем всички за какво става дума :P
мииии изчистено тяло има, но пропорциите мисля, че не са много правилно, поне за мен, иначе онзи ради имаше по-добро тяло от Миро
16.11.05
23:04
Трябва да вкарва повече рамо, че нещо маи му се губи
16.11.05
23:08
ауе не знам мене не ме кефят мъжките тела поече ме кефят женските.
[quote author=“gazence”]ауе не знам мене не ме кефят мъжките тела поече ме кефят женските.
ай стига бе,сериозно ли?Тука не говорим за сексуално привличане,а за мускули.
16.11.05
23:17
извинявам се но нямам снимки на биг брадър 2 пък и не съм голям почитател а просто исках да ви попитам дали ви кефи такова тяло
има много добър релеф а да ви кажа чесно миро има по яко тяло от радо (мое лично мнение)
16.11.05
23:18
[quote author=“Size”][quote author=“gazence”]ауе не знам мене не ме кефят мъжките тела поече ме кефят женските.ай стига бе,сериозно ли?Тука не говорим за сексуално привличане,а за мускули.
Аха и кво кефи те да ходиш в залата да гледаш потни мъжки изпотени мускули :twisted: ?
виж кво,аз не ходя в залата да гледам който и да било.Аз там тренирам.А ти в момента се правиш на интересен и едва ли не изкарваш всички ни предали.Това ли намекваш :twisted:
17.11.05
12:34
най-новия тест за интелигентност се състои само от един въпрос:
-Гледате ли “Big Brother”?
17.11.05
19:40
запо ве астор тебе ко тяло те кефи да имаш според мене миро има супер релеф съчетан с горе-долу добра маса
17.11.05
20:03
ми най много 45
http://images.bigbrother.bg/img/galleryImg/G1P2963.jpg
Не следя big brother, но на тази снимка според мен има около 38-39см ръка maxx.
[quote author=“SeLeCt”]ми най много 45
Кви 45 бе 40 няма
А мен какво ме кафи съм го постигнал с много повече само липсва малко релеф който не е проблем
Баси смешника !:lol: Тос ко тяло има ве ? Някав скенджав .. Маса имал. Въбще не ма кефи мн далаг и .... 8) Чак го съжалявам кав е грозен :cry: ( е незнам лично мнение ) :wink:
18.11.05
10:57
Повече му е ръката според мене,та той е някъде два метра(по мойта ръка съдя-38,9)Иначе ако качи още 5 6 кг мускул ще изглежда впечатляващо според мен.
18.11.05
12:07
[quote author=“SeLeCt”]Според вас готино тяло ли има Миро от Big Brother 2
не, а косата му е пълна отврат!
[quote author=“Sparkito”]Повече му е ръката според мене,та той е някъде два метра(по мойта ръка съдя-38,9)Иначе ако качи още 5 6 кг мускул ще изглежда впечатляващо според мен.
188см и 87кг, повече от 40см ръка няма казвам ти. :)
18.11.05
13:13
сигорен ли си че е 87 кг
Познавам доста хора като Миро.Абсолютни ектоморфи,с добър релеф,но никаква форма.Освен това има доста широка талия,почти неразличима от гърба.За това първо се търси формата и масата и тогава релефа
толкова е бил кат е влезнал ББ2 а са е отслабнал даже веднъш каза че кат излезе щял “да напълни жилетката” :lol:
18.11.05
15:59
ми според мене има готини гърди
18.11.05
16:11
ръката му ако е 36,пак е добре :D
на мене ми харесва какъв ген има
има широки рамене и не малък гръден кош
аз ако имах неговия ген,сега щях да съм...... 8)
[quote author=”Миле”]Познавам доста хора като Миро.Абсолютни ектоморфи,с добър релеф,но никаква форма.Освен това има доста широка талия,почти неразличима от гърба.За това първо се търси формата и масата и тогава релефа
Миле точен както винаги мързеше ме да напиша точно това
18.11.05
16:23
[quote author=“SeLeCt”]ми според мене има готини гърди
ахаха да особенно когато цяла седмица носише и сутиен...
тогава и косата малко си оправи.
Въпреки всичко аз не мисля че той трябва да бъде изгонен.
А онзи алкохолик Мариан трябва да го изхвърлят!
18.11.05
16:46
кро праф зи за Мариян
18.11.05
20:17
Абе има добър релеф, но масата куца :wink: . Все пак има и много по- зле от него (като оня плужек Мариян) .
Миро има сравнително добра физика, не е чак толкова зле. Виждал съм доста по - яки баскетболисти, особено негрите от НБА, но пак добре.
18.11.05
22:17
негрите са си здрави по рождение като ги гледам по филмите кфи тела вадят направо ми се плаче много маса съчетана с супер релеф
[quote author=“SeLeCt”]негрите са си здрави по рождение като ги гледам по филмите кфи тела вадят направо ми се плаче много маса съчетана с супер релеф
Особено тия в Сомалия.
Богаташите там се познавали по ролексите на кръста :lol:
те негрите от НБА са изроди.ся се сетих за Леброн-той има много хубаво тяло+страшен релеф :wink: още малко маса и е готов за състезания
19.11.05
18:49
Хе хе Леброн тренира от 12 годишен искало и да нема хубаво тяло
В NBA играчите не се потят само на мачове 8) 8) 8)