Метандианол-Руски Б-АНАБОЛ???

Темата е заключена.

14.11.05
19:55

Здравейте,Интересуваме инфо за него каквото и да е ???
Ако можете да ми кажете как се пие колко време НАЧИН НА УПОТРЕБА,и как да се овредя по-малко като го взимам???
Най-ме интересуват страничните ефекти...
Значи аз съм на почти на 18год без 5-6месеца...66Кила съм
тренирах 1год спрях и са пак си почнах  и мисля след определено време да направя 1-2 цикъла.
МЕРСИ ВСЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ МИ Е ОТ ПОЛЗА!!!

PI

14.11.05
20:07

сяква информация..емии 2-3 теми по-надолу ще ти са от полза.. 8)

SE

14.11.05
20:10

приятелю пише се бионабол и за метана ако поразгледаш из форума ще намериш около 20 теми специално за него

14.11.05
21:04

[quote author=“SeLeCt”]приятелю пише се бионабол и за метана ако поразгледаш из форума ще намериш около 20 теми специално за него

Еее голям специалист си.

SE

14.11.05
21:11

[quote author=“BabaVanga”][quote author=“SeLeCt”]приятелю пише се бионабол и за метана ако поразгледаш из форума ще намериш около 20 теми специално за него

Еее голям специалист си.

ко искаш писна ми вече един ги пише астеройди ,друг биоанабол 3ти беанабол 1 път завинаги запомнете че се казва
БИОНАБОЛ!!!!!!!!!!!!!

15.11.05
15:43

абе се си мисля че сички препарати на основата на метандиeнoн се пият по един и същи начин. имам в предвид: бионабол, метандростенолон, анабол таблетс и т. н. така, че е излишно да се пита само защото името или производителя са различни.

16.11.05
22:20

Ами наистина би следвало да се пият по един и същ начин, тъй като дефакто препаратите са си еднакви просто с различни имена.
Предполагам, че е възможно в една таблетка да има по-малко, но то това трябва да си го пише.

KP

17.11.05
13:08

[quote author=“gmilev”]Здравейте,Интересуваме инфо за него каквото и да е ???
Ако можете да ми кажете как се пие колко време НАЧИН НА УПОТРЕБА,и как да се овредя по-малко като го взимам???
Най-ме интересуват страничните ефекти...
Значи аз съм на почти на 18год без 5-6месеца...66Кила съм
тренирах 1год спрях и са пак си почнах  и мисля след определено време да направя 1-2 цикъла.
МЕРСИ ВСЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ МИ Е ОТ ПОЛЗА!!!

има ли име на метандиенон-а написано в тази тема ПРАВИЛНО?
метандионен, биоанабол, Метандианол-Руски Б-АНАБОЛ

всички тея имена са измислици

18.11.05
08:08

[quote author=“BabaVanga”]Ами наистина би следвало да се пият по един и същ начин, тъй като дефакто препаратите са си еднакви просто с различни имена.
Предполагам, че е възможно в една таблетка да има по-малко метандиенон, но то това трябва да си го пише.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1