То всеки може да даде съвети ,но на мен лично ми е адски приятно да ги получа от красива жена :)
След около 2 седмици употреба ,вече категорично мога да кажа ,че това е страхотен продукт. Пия ги преди ,по-време и след тренировка. Общо 20 гр. С нищо досега не съм правил толкова дълги тренировки с толкова серии и с толкова малко умора. Нито азотен бустер, нито креатин ...нищо друго не ми е давало толкова енергия и издържливост както BCAA.Определено това е моята добавка.
02.03.14
22:53
какви си взе в крайна сметка? и хубав ли е вкусът:)
Гроздето взех. Вкуса е страхотен. Така както ги приема ще ми стигнат за 25 трнировки. по 2 лв на доза излиза. КАто ги свърша обаче ще потърся някой по-изгоден вариант. Ако имаш някое предложение ,ще съм ти благодарен.
Но ще го преценя според тренировките ми, Обмислям и вариант с по-кратки силови тренировки ,нещо като 5 по 5 И ще мина на някаква протеинова матрица и азотен бустер. Обмислям го още. Искам мускулна маса без мазнини. Търся още златната среда в тренировките и добавките. :)
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 03.03.14 20:21.
05.03.14
18:18
казано от Тихомир Велев на 24.07.12, 12:15:
Приемай ги по време или след тренировката, по около 10-тина грама БЦАА - 2, 2.5 мерителни лъжички. Лъжичка има вътре в продукта, която отговаря на една доза - 6,5гр. Можеш да ги пиеш и в нетренировъчни дни, но според мен е излишно, ако си набавяш достатъчно протеин от храната.
Погледни и статията за БЦАА. :)
Чувал съм, че се приема 30 минути преди трен и след трен? Имам протеин за след трен, как е по - добре да приемам бцаа-то? По време на трен двойна доза или преди и след трен.?
05.03.14
18:25
За всеки е различно, аз го приемам по време на трен 2-3 дози и съм доволен. Друг може да предпочете преди/след :) Намери си оптималното за теб ;)
Аз си ги разделих 3 дози на ден. Една преди ,една по време и една след тренировка. така ми идват отколо 19-20 грама
казано от Gergi_81 на 06.03.14, 07:47:
Аз си ги разделих 3 дози на ден. Една преди ,една по време и една след тренировка. така ми идват отколо 19-20 грама
Без да се засягаш, но Пюр BCAA 3 дози нямат 20грама BCAA ;)
Препълнената мерителна лъжичка е 7 грама. Имам си кантарче :) Иначе 3 лъжички са 19,5 гр :) Както и да е. Аз си слагам шейкъра на кантарчето ,сипвам 700мл вода и слагам 20 гр BCAA бласт. Пия 1/3 преди трен. 1/3 по време и 1/3 след трен. Аминокиселините в доза са 4 гр. Значи приемам 12 гр от бласта и около 7-8- грама с 45-50 грама протеинова пудра. Така съм наравил сметката ,че покрай тренировката да ги докарам тия 20 гр.
06.03.14
16:13
Общо с протеина - да, Цецо помисли,че казваш, че в 3 дози БЦАА на Пюр има 20 гр:)
А като ги свърша към какво ще ме насочите. Защото тъй като гледам как ги пия ....вече им се вижда края.
казано от Gergi_81 на 06.03.14, 18:36:
А като ги свърша към какво ще ме насочите. Защото тъй като гледам как ги пия ....вече им се вижда края.
Bulk powders BCAA - невероятен продукт !
Много скъпичко ми идва.Търся нещо около 50лв и над 30-40 дози. Засега съм се насочил към MEX 20K
06.03.14
22:04
Не си взимай вкус диня - ужасни са ;д
Малко стара дискусия ,но все пак да споделя. Открих най-изгодните ,вкусни и качествени BCAA :) поне според мен.
MEX BCAA 20K. 10 гр в доза. 30 дози в опаковка. На мен лично ми стигат за 1 есец с 15 тренировки в него. Пия по 1 доза по време на тренировка и 1 доза след тренировка и се чустварчам страхотно :) Опитайте.Ще ви харесат
20.04.14
10:02
На мен лично не ми харесаха на вкус и не се разтварят много добре сравнение с други:) (вкус диня), но това, естествено, е субективно
Аз съм на 2-ра кутия портокал и се разтваря много лесно. Буквално с 5-6 разклащания. За вкуса си права. Има един нагарчащ послевкус ,но му свикнах и даже ми е приятно вече :) Ще опитам и динята следващия месец.
И чисто от любопитство , ти опитвала ли си xtend ,и кое от двете е по-добро според теб? Понеже за мен са на една цена и дозите са еднакви в опаковка. Да знам дали да ги опитам или да си пия MEX-a ?
20.04.14
14:07
Не, не съм ги опитвала. Като цяло гледам да си взимам по-изчистени от овкусители. Много си прав за вкуса - точно този леко нагарчащ вкус на мен не ми харесва.. иначе си прав и за другото - сигурно се свиква ;) А за разтварянето - може да съм случила АЗ а някаква кофти партида, не посмях да пробвам 2ри път с тях.В момента ги смесвам с другите ми, защото все пак съм дала пари, а не искам да ги изхвърлям и тн и се получава ОК - пият се. Аз съм фен на modern bcaa, пия си само тях и съм много доволна, вече им опитах всичките вкусове, НО естествено всичко зависи от финансите.. MEX-a не са никак лоши БЦАА особено за цената им, просто за хора като мен, които имат проблем с вкуса, може това да ги възпрепятства да ги пият:) (разбирай - малко по-капризни :Д (blush)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 20.04.14 14:08.
Между другото на етикетите по сайтвете на MEX BCAA 20K е дадено съдържание ,в което има 2 гр някаква креатинова матрица. А на опаковките ,които пих аз креатина го няма а има 4 грама л-глутаминова матрица. Което мисля ,че е подобър вариант. Явно е нова версия на тези BCAA. В доза пак си има 10 грама БЦАА в съотношение 8:1:1. Мисля ,че просто са подобрили продукта а в сайтовете това не е отразено.
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 20.04.14 20:55.
20.04.14
23:01
И в моя няма креатин..